Devojčicu (11) udario voz: Prelazila prugu, nije ga čula ni videla jer je gledala u telefon

U momentu udara, voz se kretao brzinom od 110 kilometara na čas, a mašinovođa je rekao da je "legao" na sirenu, ali da nije uspeo da ukoči na vreme

  • 8

Voz je pregazio 11-godišnju devojčicu, dok je prelazila prugu idući kući iz obližnjeg restorana u američkoj saveznoj državi Florida.

Devojčica (14) je bila u kadi kada je iznenada umrla: Objavljena je njena poslednja fotografija koja je sve uznemirila (FOTO)

Policijski zvaničnici okruga Polk saopštili su da im je mašinovođa rekao da je devojčica gledala u telefon dok je prelazila prugu i da nije bilo nikakvih naznaka da je primetila da joj se voz približava, prenosi AP.

U momentu udara, voz se kretao brzinom od 110 kilometara na čas, a mašinovođa je rekao da je "legao" na sirenu, ali da nije uspeo da ukoči na vreme.

U saopštenju policijskih zvaničnika navodi se da je na osnovu dokaza na licu mesta zaključeno da je devojčica nosila slušalice kada je voz udario.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fenix

    4. januar 2018 | 22:37

    Nije prvi slucaj, zabraniti im te slusalice u usima, niti sta vide niti sta cuju od tih slusalicu, zanesu se sa telefonima i ne obracaju paznju ni na sta! Uzas

  • ☆☆☆

    4. januar 2018 | 23:47

    Mnogo je vesti, prenatrpani smo informacijama.. Meni je žao ove devojčice kao i svake druge, ali zaista ne morate da pišete o ovakvim nesrećama koje se dogode negde na drugom kraju sveta kad i svojih imamo previše

  • Uvla

    4. januar 2018 | 23:10

    Nije tu samo telefon kriv, neka osnovna stvar kad prelazis prugu je da prvo pogledas levo i desno da vidis ima li voza u daljini, a tek onda preci prugu. Ta devojka izgleda nije ni znala da je pruga jer je zaludjena telefon i eto kako se zavrsi. ❌❌❌ telefonima na ulici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA