≫ 

Monstrum provalio u dom za stare, pa silovao nepokretnu baku (96): Polomio joj vilicu i opljačkao je, dobio kaznu 6 godina zatvora (FOTO)

Policiji je trebalo dve nedelje da identifikuje počinioca Džejka Morisa (24)

  • 6

Džejk Moris (24), koji je provalio u dom za stare i seksualno napastvovao 96-godišnju baku, koja pati od demencije, zatvoren je danas na 6 godina. On je žrtvi polomio vilicu, a iz doma je ukrao i nekoliko kofera, piše dailystar.co.uk.

Otac i dvoje dece siluju pse kod Vršca? Jezivi krici pasa odjekuju do duboko u noć, meštani prestravljeni

Policija je navela da je dvoje zaposlenih posumnjalo da se nešto desilo oko 7 sati 28. januara prošle godine pošto su videli polomljen prozor. Ubrzo su pronašli još dva mesta provale, kao i otiske blatnjavih stopala i travu na podu. Policija je ubrzo otkrila mladića kako pretura po koferima na stazi koja prolazi pored spavaće sobe žene koju je napao. Potom je viđen kako beži ka obližnjem putu u Viganu u Grejter Mančesteru. Policija je samo dve nedelje kasnije identifikovala počinioca.

Moris je u početku negirao napastvovanje starice, ali je tokom suđenja promenio iskaz. Priznao je silovanje, nanošenje telesnih povreda i tri tačke optužnice zbog provale.

Prema rečima Endija Partingtona, detektiva koji je vodio slučaj, Moris je iskoristio priliku da napadne člana društva koji je najranjiviji. Njemu, prema Partingtonovim rečima, nema mesta u društvu. On navodi da žrvta i njena porodica mogu da budu mirne, bar kada je u pitanju činjenica da je počinilac iza rešetaka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cz

    4. januar 2018 | 23:47

    6 godina pa to je smesno.....dozivotno treba ovake....njemu nema spasa....ovaj cim izadje, bice samo pitanje kad i gde ce opet uraditi nesto

  • PIXI

    5. januar 2018 | 05:58

    Da je crnac dobio bi 60 godina, sest godina ljudi ko je ovde lud

  • Dia

    4. januar 2018 | 23:03

    Bolesnik!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA