Ovo je devojka koja se ubila sa dečkom u Grčkoj za doček: Porodica je sumnjala da je u sekti, pa su je našli u jezivoj sobi (FOTO)

Lilijina porodica je prijavila njen nestanak u julu prošle godine

  • 8

Jedan par je pronađen mrtav na grčkom ostrvu u novogodišnjoj noći. Policija veruje da su se žrtvovali tokom satanističkog rituala, prenosi Miror.

Otišli su u Grčku, a u novogodišnjoj noći su pronađeni mrtvi! Pored tela su bili noževi i pentagram, sumnja se na satanistički ritual

Tela Lilije Botuševe (23) i njenog dečka (30), koji je poreklom iz Nemačke, pronađeni su na ostrvu Kefalonija 2. januara.

Foto: Facebook/Lilia Botusheva

Pronašao ih je vlasnik kuće koju su iznajmili 26. decembra. Tela su bila prekrivena krvlju, noževima i svećama. I muškarac i devojka su pretrpeli smrtonosne povrede nožem.

Lilijina porodica je prijavila njen nestanak u julu prošle godine, a kada je pronađena mrtva nosila je pentagram oko vrata.

Foto: Facebook/Lilia Botusheva

Policija i patolog su zaključili da je ona prva izvršila samoubistvo. Njen dečko je potom otišao u kupatilo i zabio sebi nož u srce.

Smrt je nastupila 24 sata pre punog Meseca na prvi dan Nove godine. Ova pojava nosi naziv i Vučji Mesec.

Foto: Facebook/Lilia Botusheva

Lilijina porodica i prijatelji su očajnički tragali za njom tokom proteklih nekoliko meseci.

Strahovali su da se priključila satanističkoj sekti. Patalog je rekao da je Lilija imala nekoliko ožiljaka od ranije, što ukazuje na samopovređivanje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • renata

    5. januar 2018 | 12:28

    Pre bi bilo da ih je neko zrtvovao a ne da su oni sami sebe. Ko jos moze sebi zabiti noz u srce? Ako se radi o satanistickom ritualu onda je vise njih ucestvovalo. A sad da li su pristali biti zrtvovani ili nisu, to treba otkriti. Zalosno Sve je to posledica nedostatka kucnog odgoja,poucavanja duhovnim vrednostima i etici.

  • Krzo

    5. januar 2018 | 19:31

    Vidite sta sve moze da se desi kada roditelji na vreme ne reaguju i udovoljavaju im u svemu sto pozele a ne upute ih na pravi put

  • nije vazno

    5. januar 2018 | 12:12

    Molite se Bogu da ne upadnete u kandze djavolje.Izlaza nema. Skoro su mi bili na vratima,sreca da su na vreme shvatili sta ih ceka. Saucesce porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA