≫ 

Pobedio bih Opru, to bi bilo mnogo zabavno: Oglasio se Tramp povodom mogućnosti da mu slavna voditeljka bude protivkandidat

- Ne mislim da će se ona kandidovati - dodao je Tramp

  • 0

Predsednik SAD Donald Tramp misli da se voditeljka Opra Vinfri neće kandidovati za predsednika 2020. godine, ali on ima mišljenje o tome šta bi se desilo, ako bi ona to ipak učinila, on bi, naime, pobedio, piše Independent.

Milijarderka koja tvrdi da razume narod jednom rečenicom izazvala Trampa i najavila novu eru: Da li je ona sledeća predsednica SAD? (VIDEO)

- Da, pobedio bih Opru, to bi bilo mnogo zabavno - rekao je Tramp tokom sastanka u Beloj kući. - Ne mislim da će se ona kandidovati - dodao je Tramp.

Foto: Tanjug/AP

Spekulacije oko kandidature poznate voditeljke su se pojavile posle njenog nadahnutog govora na dodeli nagrada "Zlatni globus" gde je hvalila hrabrost žena koje su prethodnih meseci progovorile o seksualnom nasilju, izveštavanje medija o tome i kako je rekla, ubeđena je da svetlija budućnost čeka.

Ona je u prošlosti govorila da nema nameru da se kandiduje, ali su izvori njoj bliski naveli da od dodele nagrada "aktivno razmišlja" da bude Trampov protivkandidat na izborima 2020. godine.

KANDIDATURA MOŽE I DA JOJ OŠTETI UGLED

Foto: AP/Tanjug

Mnogi poznati su zainteresovani za njenu kandidaturu, objašnjavajući da je, za razliku od Trampa, ona, zahvaljujući samoj sebi postala milijarderka. Ipak, neki su mišljenja da bi kandidatura mogla da naškodi ugledu medijskog mogula. Prema mišljenju ove struje, rejting neke osobe može momentalno da padne kada se osoba izjasni da kreće u trku za predsednika. A veliki minus može da bude i njeno nepoznavanje zakona i prava.

ŠUŠKA SE I O GLUMCU I BIZNISMENU KAO PROTIVKANDIDATIMA

Entuzijazam za Oprino kandidovanje ilustruje i širok dijapazon kandidata koji bi eventualno mogli da se kandiduju protiv Trampa. Opra je samo jedan od mnogih selebritija koji se pominju proteklih meseci, kao i Dvejn "Rok" Džonson i Mark Kjuban, biznismen i vlasnik Dalas Maveriksa.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA