Muškarac je ušao u garažu sa maljem. Zamahnuo je, staklo je letelo na sve strane a 12 policijskih automobila je uništeno u sekundi (VIDEO)

Navodi se da je Simpson uhapšen juče ujutru i optužen za izazivanje štete koja je veća od 2.500 dolara i manja od 30.000 dolara

  • 2

Policija u Dalasu saopštila je da je uhapsila Gregorija Simpsona (58) koji je optužen da je ušetao u podzemnu garažu dalaske policijske stanice i maljem oštetio 12 policijskih automobila, prenosi AP.

Cela porodica se otrovala ugljen-monoksidom! Mladi bračni par i njihovo dvoje dece od 3 i 4 godine, pronađeni mrtvi na podu

Navodi se da je Simpson uhapšen juče ujutru i optužen za izazivanje štete koja je veća od 2.500 dolara i manja od 30.000 dolara.

AP navodi da je povodom ovog incidenta kritike uputilo Udruženje dalaske policije, najveći policijski sindikat u tom američkom gradu, koji je zatražio od grada da među prioritete stavi finansiranje pojačanog obezbeđenja policijskih prostorija.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA