Anastasija (21) opasnim seksom ubila dečka, pa ga raskomadala da prikrije njegovu smrt

Anastasija Onjegina (21) je uhapšena zbog sumnje da je ubila i raskomadala svog dečka Dmitrija Sinkeviča (24), s kojim je "praktikovala okultizam i BDSM seks"

  • 2

Anastasija Onjegina (21) je uhapšena zbog sumnje da je ubila i raskomadala svog dečka Dmitrija Sinkeviča (24), s kojim je "praktikovala okultizam i BDSM seks". Ona je priznala da je iskasapila dečka, ali ne i da ga je ubila, piše Metro.

Najgora krvava seksualna osveta: Iskasapio Albanku i odsekao joj glavu jer je imala odnose pre braka

Ona tvrdi da je pronašla dečka mrtvog i, uplašena da bi je mogli optužiti za ubistvo, odlučila je da raskomada njegov leš. Policija navodno sumnja da je Sinkevič, bivši policajac, preminuo tokom njihovih seks igara.

Komšije su rekle lokalnim medijima da je par ljubitelj okultizma i BDSM-a, kao i da je on na društvenim mrežama kačio satanistička obeležja. U komšiluku su se "pročuli" jer su bili mnogo bučni.

Foto: ridus.ru

Leš je otkrila sestra Anastasije Onjegine, koja je potom pozvala policiju. Telo je trenutno na obdukciji tokom koje bi trebalo da bude utvrđeno kako je Sinkevič preminuo. Poslednja njegova fotografija objavljena je u nedelju, 11. februara, u 7.50 časova, a prikazuje par koji šeta psa.

Istog dana je preminuo i raskomadan.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lukas joca

    14. februar 2018 | 00:57

    Bravo anastasija pametnice

  • Krsta.

    14. februar 2018 | 09:39

    Neznan šta više traže od života ,kada ga već imaju . Treba ga samo. Pametno i mirno iskoristiti, jer sve drugo uništava život . Uopšte ,današnja rana mladost gubi živote ili zdravlje jer neznaju šta je život i zašto su uopšte došli u ovaj svet pusto ne žive u njemu ,tako da gube i ono što trebaju da imaju da bi opstali u ovom životu. Naravno da su podlegli ,i mračnoj strani društvenog sistema ali se ne razmišlja za kasnije i koje su posledice toga .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA