≫ 

Objavljena prva fotografija masovnog ubice sa Floride: Iza nevinog pogleda krili su se mračni planovi za američki pokolj (FOTO) (VIDEO)

Jedan od preživelih učenika, Danijel Huerfano, rekao je da je prepoznao Kruza sa jedne fotografije koju je video na Instagramu, na kojoj je Kruz pozirao sa puškom

  • 11

Policija sa Floride objavila je prvu fotografiju Nikolasa Kruza nakon što je uhapšen. Napadač koji je ubio 17 osoba u srednjoj školi u Parklendu je neposredno pred pucnjavu objavljivao je uznemirujući materijal na društvene mreže, a u kući je čuvao automatsku pušku.

Ovo je lice pomahnitalog ubice, koji je izvršio masakr i bio opčinjen oružjem: Njegovi postovi i fotografije na internetu izazivaju jezu (FOTO) (VIDEO)

Šerif okruga Brovard Skot Izrael rekao je da je napadač, devetnaestogodišnji Nikolas Kruz izbačen iz škole u kojoj je izvršio napad zbog "disciplinskih razloga", dodajući da ne zna pojedinosti, navodi AP.

Učenica Viktorija Olvera rekla je da je Kruz izbačen prošle školske godine zbog tuče sa momkom svoje bivše devojke. Ona tvrdi i da je Kruz zlostavljao bivšu devojku.

Foto: Facebook

Prema rečima predstavnika škole u kojoj se pucnjava dogodila, Kruz je pohađao drugu školu u istom okrugu.

Kruza i njegovog biološkog brata usvojila je porodica u okrugu Brovard. Oba staratelja su, međutim, umrla.

Posle toga, Kruz se uselio kod prijatelja, u čijoj kući je držao automatsku pušku "AR-15", ali pod uslovom da "bude pod ključem". AP navodi da je Kruz, međutim, imao ključ.

Učenici su čuli alarm, mislili su da je vežba, izašli su u hodnik, a tamo ih je čekao napadač sa puškom: Amerika u šoku nakon pokolja u školi (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/Mike Stocker/South Florida Sun-Sentinel/Amy Beth Bennett/AP/John McCall

Jedan od preživelih učenika, Danijel Huerfano, rekao je da je prepoznao Kruza sa jedne fotografije koju je video na Instagramu, na kojoj je Kruz pozirao sa puškom.

- Bio je kao onaj uvrnuti klinac...kao samotnjak - objašnjava Huerfano.

Sve o ubici možete da pročitate OVDE.

Napadač je optužen za 17 tačaka za ubistvo sa predumišljajem.

Foto: Tanjug/AP/John McCall/South Florida Sun-Sentinel

Nikolas Kruz doveden je u zatvor okruga Brovard u bolničkoj odeći, jer je nakon napada odveden u bolnicu zbog otežanog disanja, prenosi AP.

Zvanični dokumenti zatvora pokazuju da mu nije dodeljen advokat, kao ni to da će imati pravo na kauciju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA