≫ 

Australija u centru skandala: Političar napravio dete svojoj savetnici, premijer zabranio seks sa osobljem nakon toga

Barnabi je učinio šokantnu grešku u proceni upustivši se u aferu s mladom ženom koja radi u njegovoj kancelariji

  • 6

Australijski premijer naredio je u četvrtak formalnu zabranu seksualnih odnosa između ministara i njihovog osoblja nakon što je njegov zamenik, kako kaže, učinio "šokantnu grešku u proceni" jer se upustio u aferu s pomoćnicom u kancelariji, nakon koje je ona ostala trudna, javljaju mediji.

Humanitarci UN silovali žene i decu na Kosovu i u Bosni: Iskorišćavali su bedu i očaj, ciljali su zemlje koje su imale "dobar plen"

Malkolm Turnbul objavio je amandman na ministarska pravila ponašanja na vanrednoj konferenciji za novinare na kojoj je kritikovao zamenika Barnabija Džojsa jer je prouzrokovao "strašnu bol i poniženje svojoj ženi i četvero dece".

- Barnabi je učinio šokantnu grešku u proceni upustivši se u aferu s mladom ženom koja radi u njegovoj kancelariji. Napravio je pakao tim ženama i zaprepastio nas sve. Saosećamo se s njima, jer su u javnosti "razapete" - rekao je.

Džojs (50) nalazi se pod velikim pritiskom otkad je njegova afera s bivšom medijskom savetnicom Viki Kampion (33) koja sada čeka njegovo dete, dospela u javnost.

Afera vodi ka optužbama da je prekršio ministarska pravila i pozivima za njegovu ostavku. Turnbul je rekao da Džojs sada treba " da razmotri svoju poziciju". Premijer bi ga mogao da ga otpusti, ali to nosi rizik pucanja vladajuće koalicije.

Daljinac

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    16. februar 2018 | 07:47

    Pa ko ce kome,ako nece svoj svome...

  • VladimirR

    16. februar 2018 | 09:22

    I sada je on kriv što je radio po uputstvu savetnice?!

  • Живојин Кикинда

    16. februar 2018 | 10:29

    Ајте молим вас да је спавао с Мушкарцем то неби био прпблем . Ужас.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA