≫ 

Srbija na crnoj listi, na jakom 6. mestu: Broj obolelih od malih boginja u Evropi porastao za 400 odsto (TABELA)

 ≫ 

Članak u kojem se tvrdi da MMR vakcina može da dovede do autizma objavljen je pre 20 godina i od tada u više navrata demantovan

Komentari

  • čarls bronson

    22. februar 2018 | 14:53

    Pre pedesetak godina male i ovčije boginje, kada smo ih moji vršnjaci i ja imali, su bile u statusu malo jače prehlade , a danas postadoše smrtonosne kao kolera ili kuga pre par vekova , kada medicina i farmacija nisu bili ni M ni F u odnosu na današnju razvijenost . Opet, za tih ploa veka pojavile su se mnogi virusi i bakterije , koji onose živote , pa mi se nameće zaključak da neki tamo ljudi ih namerno prave uporedo sa lekovima za njih , da bi došli do velikih profita . Nemački Bayer je pre par meseci je kažnjen sa 10 milijardi, ne miliona, evra za nepravilno poslovanje i nisu se žalili na kaznu već su je bez pogovora platilii što nameće pitanje kolika li njihova zarada ako na ovoliku cifru nisu imali primedbu . Moja majku je napala neke bakterija Pseudomonas , za koju do tada niko u mom okruženju ranije nije čuo , koja joj izgrizla list na desnoj nozi do cevanice , i primila je, pored ostalog, 240mg terapije nekog antibiotika u injekciji koji je po mg 12€ što ispada da je kg=12 miliona evra , ali na žalost ni to nije pomoglo , noga je amputirana a na kraju je umrla zbog upale pluća .

    • 25. februar 2018 | 09:03

      stvarno?

      @čarls bronson

      BAYER u Köln-u(Leverkusen) je nekih 4km u prechniku . Velichine od prilike kao grad Paracin. Ima autobuske linije koje voze u krugu fabrike. Proizvode sve i svashta? Lekovi im nisu glavni proizvod Dnevno udju oko 200 kamiona ,shto dostava ,shto odvoz. ( chisto kao info , mozda neko ne zna koliko je vrlika fabrika)

  • Leonora

    22. februar 2018 | 07:08

    O najzad negde da smo u prvih 10!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA