Omiljeni zubar bogatih izmasakrirao jednu od najvećih zvezda: Ostavio je da leži u lokvi krvi i skočio sa zgrade, pre 3 nedelje mu je rodila dete (FOTO)

Cecati je u Moldaviji bila poznata manekenka koja je pozirala i za GQ, Maxim i Playboy, a njen suprug je bio omiljeni stomatolog bogatih i poznatih Moldavaca

  • 3

Tridesetjednogodišnja manekena iz Moldavije, Anastasija Cecati, samo tri nedelje nakon rođenja deteta, pronađena je mrtva u stanu u Kišinjevu, a beživotno telo njenog supruga, poznatog moldavskog stomatologa, nađeno je ispred zgrade u kojoj je živeo.

Objavio je na Jutjubu: "Biću profesionalni ubica u školi". Posle nekoliko meseci je ubio 17 ljudi, pa otišao u šoping i u Mek! (FOTO)

Policija veruje da je Anastasiju suprug, Aleksej Mitači (34), izmasakrirao nožem i potom skočio sa balkona na sedmom spratu.

Cecati je u Moldaviji bila poznata manekenka koja je pozirala i za GQ, Maxim i Playboy, a njen suprug je bio omiljeni stomatolog bogatih i poznatih Moldavaca.

Policija je došla nakon što su komšije prijavile da je neko skočio sa zgrade, ali tek nakon ulaska u stan u kom je živeo Aleksej, usledio je stravičan prizor.

Krvi je bilo svuda. Izmasakrirano telo Anastasije Cecati ležalo je u lokvi krvi.

 
https://youtu.be/wmcc7SlCGd4A post shared by Anastasia Cia o f f i c i a l (@anastasiacia) on

U sobi pored prostorije u kojoj se dogodio masakr, policija je pronašla devojčicu staru dvadesetak dana, koju su odmah odveli u bolnicu na pregled.

Anastasija je modelinogom počela da se bavi sa samo 16 godina, a kasnije se oprobala i kao glumica i pevačica. Relativno brzo je napustila Moldaviju u Bukureštu, a potom i u Dubaiju.

Mitačija je upoznala u njegovoj privatnoj klinici i vrlo brzo nakon upoznavanja, venčali su se. Zubara u svom naumu nije omela činjenica da je bio oženjen i da je sa tadašnjom suprugom Elenom imao četvorogodišnje dete.

Ipak, njihova veza bila je kratkotrajna. Kako pišu lokalni mediji, samo nekoliko meseci nakon venčanja su se razdvojili, a Anastasija je kobnog dana došla kod Alekseja u stan da vidi svoje dete.

Na žalost, ispostavilo se da ju je tada videla poslednji put.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA