≫ 

Suprug policajac zadavio suprugu policajku: Njeno telo pronađeno u jezeru (FOTO)

Daren MekKi je, posle 20 godina, napustio službu pošto je njegova žena otkrila njegove kriminalne namere

  • 5

Policijski inspektor Daren MekKi (43) igrao je igru "mačke i miša" sa policajcima koji su vodili istragu oko smrti njegove žene, pošto je telo pronađeno u jezeru. On je tokom devetog dana suđenja priznao ubistvo supruge Lien (39), policajke. Telo majke troje dece pronađeno je u jezeru Pojnton u Češiru, 29. septembra prošle godine, piše Mirror.

Objavljenje fotografije brutalnog ubistva bračnog para iz Ulcinja u Ekvadoru (FOTO) (VIDEO)

Tužilac je naveo da je policijski službenik lagao tokom saslušanja u policiji ne bi li tako sakrio zločin.

- Sve je pretvorio u igru "mačke i miša", u igru taktike. Mislio je da može da priča kada misli da može da se izvuče i da ne priča kad misli da ne može da se izvuče tokom skoro 7 sati ispitivanja.

Foto: Privatna arhiva

MekKi je, posle 20 godina, napustio službu 28. septembra pošto je njegova žena otkrila njegove namere. On je, otkrila je istraga, počinio niz ozbiljnih prekršaja, falsifikujući ženine potpise. On se za samo jedan dan, na ženino ime, prijavio za sedam kredita. Spolja, njih dvoje su delovali kao srećni supružnici. Opisivali su ih kao savršenu porodicu. Njihov dug, pre hipoteke, činio je 115.000 funti.

U svoju odbranu, muž je rekao da nije nameravao da mnogo povredi ženu, dok je davio. Tužilac je supružnika nameravao, pre priznanja, da pita da li je mislio na svoje troje dece dok je ubijao njihovu majku.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA