≫ 

Skandal na britanskoj televiziji Skaj njuz: Prekinuo uključenje eksperta jer je rekao da je hemijski napad u Dumi besmislica (VIDEO)

Šou je pomenuo i to da je predsednik SAD Donald Tramp napisao na Tviteru da će uskoro pobediti teroriste i da će nakon toga Amerikanci napustiti Siriju

  • 9

Voditeljka britanskog televizijskog kanala "Skaj njuz" prekinula je razgovor s bivšim komandantom odreda Oružanih snaga Velike Britanije u Iraku, generalom u penziji Džonatanom Šouom i to u trenutku kada je rekao da je besmisleno da su sirijske vlasti izvele hemijski napad u gradu Dumi.

Rusi blokirali američku rezoluciju: Ne podržavamo istragu o hemijskom napadu u Siriji

Pet godina rata hemijskim oružjem u Siriji: Asad pristao da ga uništi, a žrtava i potresnih scena je svakog dana sve više (FOTO) (VIDEO)

Šou je tokom nastupa uživo objašnjavao da sirijske vlasti koje pobeđuju nemaju razloga da koriste hemijsko oružje u takvoj situaciji.

- Smatram da nešto ne uzimamo u obzir, a to je kakav bi motiv mogao da podstakne Siriju na hemijski napad u to vreme i na tom mestu. Sirijci pobeđuju - rekao je on i dodao da o tome govore, pre svega, američki vojnici.

Pomenuo je i to da je predsednik SAD Donald Tramp napisao na Tviteru da će uskoro pobediti teroriste i da će nakon toga Amerikanci napustiti Siriju.

- I odjednom — dobijamo hemijski napad - pokušao je da nastavi ekspert.

U tom trenutku voditeljka ga je neočekivano prekinula i nije mu dala da završi ono što je počeo da govori.

- Izvinite, veoma nam je žao, čekali ste nas tako dugo, ali moramo da prekinemo. Veoma nam je žao - izjavila je voditeljka i završila razgovor.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ČAPAJEV

    14. april 2018 | 00:13

    Hitler je bio mala maca za ove

  • Bojan

    13. april 2018 | 23:08

    Nije po njihovom scenariju....

  • M2

    13. april 2018 | 23:00

    Strasno. Pa njih ni sopstveji vojnici ne podrzavaju. Moral zapadnih vojnika je poljuljan zbog sramote zapadnog rukovodstva. Guraju ih u rat za koji je i njima jasno da je sumnjiv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA