≫ 

Američkom avionu eksplodirao jedan motor: Razneseni delovi prozora usmrtili putnika! (FOTO)

- Nešto nije u redu s našim avionom! Izgleda da se spuštamo! Hitno sletanje! Let "Sautvesta" iz Njujorka za Dalas! - napisao je putnik Marti Martinez

  • 7

Avion američke kompanije "Sautvest erlajns" na letu iz Njujorka za Dalas, prinudno je danas sleteo na filadelfijski aerodrom pošto mu je eksplodirao levi motora, a delovi su oštetili neke prozore usmrtivši jednog putnika.

Sudar dva aviona u Nemačkoj, ima poginulih: Do tragedije došlo dok su se približavali aerodromu (FOTO)

U avionu Boing-737 nalazila su se 143 putnika i pet članova posade, saopštila je aviokompanija.

Na helikopterskom snimku se vidi da je oštećen levi motor letelice i da je aerodromska pista, nakon sletanja, prekrivena vatrogasnom penom, mada se ne vidi dim niti plamen.

 

Putnik Marti Martinez na Fejsbuku je objavio snimak na kojem nosi masku s kiseonikom i kaže:

Foto: Tanjug/AP

- Nešto nije u redu s našim avionom! Izgleda da se spuštamo! Hitno sletanje! Let "Sautvesta" iz Njujorka za Dalas! - napisao je on.

 

Filadelfijski aerodrom saopštio je putem Tvitera da je avion na letu 1380 na relaciji Njujork-Dalas "bezbedno sleteo u Fladelfiji i putnici su odvedeni do terminala".

Direktor Nacionalne agencije za bezbednost saobradhaja Robert Samvalt rekao je da je jedna osoba poginula. To je prvi put da je jedan putnik poginuo u avionskoj nesreći u SAD od 2009. godine, rekao je on.

Na helikopterskom snimku se vidi da je oštećen levi motor letelice i da je aerodromska pista, nakon sletanja, prekrivena vatrogasnom penom, mada se ne vidi dim niti plamen.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena 1982

    17. april 2018 | 21:34

    Ima boga, ima, u zadnje vreme sta je sve pogodilo Ameriku, nije lepo da kaxem ali mi drago....

  • Srboljub

    17. april 2018 | 22:04

    Nikome normalnom ne može biti drago ako neko doživi nesreću. Ali kada se to desi Amerikancima nije nam drago nego bog ih kažnjava.

  • ČAPAJEV

    17. april 2018 | 22:31

    Garant neka Putunova sabotaža

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA