TRAGEDIJA U OHAJU: Majka slučajno usmrtila ćerku (2), poštolj joj ispao iz ruke pa opalio

Policija i hitna pomoć stigli su oko 11 sati uveče u "Ikono lodž" u Viklifu, gde su zatekli devojčicu sa prostrelnom ranom u predelu grudi

  • 2

Majka iz Ohaja je slučajno vatrenim oružjem usmrtila dvogodišnju ćerku. Neimenovana žena je ispričala operateru hitne službe da je pištolj opalio kada joj je ispao iz ruke u hotelu u okolini Klivlenda (Ohajo).

- Pištolj je bio osiguran kada mi je ispao iz ruke i pogodio je. Pištolj je pao, ispustila sam pištolj. Mrtva je. Moja malena je mrtva. Ne diše. Mrtva je - rekla je žena nakon što je pozvala hitnu službu u petak, u 22.58 po lokalnom vremenu, prenela je televizija ABC-5.

Iskasapio je šeficu, ali mu nije bilo dovoljno što ju je ubio: Uzeo je olovku i na čelu joj je ispisao - SILEDŽIJA (FOTO) (VIDEO)

Policija i Hitna pomoć stigli su oko 11 sati uveče u "Ikono lodž" u Viklifu, gde su zatekli devojčicu sa prostrelnom ranom u predelu grudi.

Dete je kasnije podleglo povredama u bolnici. Policija u Viklifu je saopštila da je majka imala dozvolu za prikriveno nošenje oružja i da sve ukazuje na to da je pištolj slučajno opalio.

- Baš me briga da li je imala dozvolu za prikriveno nošenje oružja. Dete je umrlo zbog opsednutosti Amerikanaca smrtonosnim oružjem i njihovim "pravima". Prestanite da ubijate decu samo zato što možete - napisala je korisnica Fejsbuka Jamesena Gagne komentarišući tragičan događaj, prenosi Independent.

Foto: AP/Tanjug

Ovaj nemili događaj je poslednji u nizu u Sjedinjenim Državama u kojima su žrtve mala deca.

Prema podacima američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti, od 1999. do 2016. od posledica prostrelnih povreda u SAD umrlo je 1.689 dece do pet godina, uključujući i 184 bebe do godinu dana, 223 jednogodišnje dece i 294 dvogodišnje dece.

Prošle nedelje u Čikagu trudnicu je slučajno ubila trogodišnja ćerka, nakon što je ženin partner ostavio napunjeno oružje u kolima, a u martu je četvorogodišnji dečak pucao u sedmomomesečnog brata u Teksasu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    25. april 2018 | 10:19

    Pa sta ce joj oruzje u ruci u prisustvu deteta od dve godine?????

  • Zoran

    25. april 2018 | 08:57

    Sumnjam da je tako bilo ali svece se zataskati kao i uvek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA