Beograđanin uhapšen u Koloradu: Nenad ponudio policajcu marihuanu, a sada mu preti 48 godina robije (FOTO)

Pripadnik policijske patrole napisao je u svom izveštaju da je prilikom zaustavljanja Steljićevog SUV-a, iz automobila osetio "jak miris sirove marihuane i osveživača vazduha"

  • 9

Nenad Steljić (30) sa Novog Beograda uhapšen je u Koloradu jer je policajcu, koji ga je zaustavio zbog gledanja u telefon, ponudio nekoliko kilograma marihuane.

Steljića, koji živi u Čikagu sa poslovnom vizom, zaustavio je policajac iz Kolorada u petak popodne kod Jute nakon što ga je video kako se javlja na mobilni telefon i piše poruke dok vozi.

"Srpski Rambo" u zatvoru priča da je Putinov plaćeni ubica: U stvarnosti je lažov i alkoholičar, koji živi u svetu filma (FOTO) (VIDEO)

Pripadnik policijske patrole napisao je u svom izveštaju da je prilikom zaustavljanja Steljićevog SUV-a, iz automobila osetio "jak miris sirove marihuane i osveživača vazduha", piše Dejli sentinel.

On u Čikagu živi sa poslovnom vizom Foto: Facebook/Stell Ne

Na pitanje policajca koliko marihuane ima u vozilu, Steljić, koji je išao iz Kalifornije do Denvera u posetu prijateljima, odgovorio je da nema ništa.

Kada je policajac rekao da se oseća miris, Srbin se izvinio i rekao mu kako je ranije pušio marihuanu u kolima.

Nakon toga je policajac pretresao njegov automobil i pronašao šest velikih crnih torbi za smeće u kojima su bile manje vakumirane kesice marihuane, koje su bile teške oko 70 kilograma, navodi se u izveštaju.

Policajcu ponudio marihuanu u zamenu da ga pusti Foto: Facebook/Stell Ne

Steljić je zatim rekao policajcu da je sam uzgajao biljku u San Francisku i da je prevozi ili u Čikago ili u Njujork.

Policajac dalje navodi u izveštaju da ga je Steljić upitao "da li i dalje snima njihov razgovor". Kada mu je službenik odgovorio da snima, Srbin ga je upitao "zašto ne isključiš to?"

- Zatim mi je rekao "ostaviću ti nekoliko kilograma marihuane i onda možeš da me pustiš da odšetam" - piše u izveštaju policajca.

Preti mu od 4 do 32 godine zatvora Foto: Facebook/Stell Ne

Srbin sa Novog Beograda suočava se sa krivičnim delima zbog podmićivanja, kao i zbog posedovanja marihuane sa namerom da se distribuira.

Ako bude osuđen za podmićivanje, mogao bi da dobije od 4 do 16 godina zatvora. Ako pak bude osuđen za posedovanje, u zatvoru može da provede 32 godine.

Sudija je u ponedeljak naredio da Steljić ostane u pritvoru, umesto da plati kauciju od 25.000 dolara u kešu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zakon

    27. april 2018 | 12:51

    Od 4 do 32 godine za podmicivanje i preprodaju marihuane, kod nas siledzije i ubice po par godina.

  • Nemke

    27. april 2018 | 13:49

    Kod nas bi dobio 10 godina ako ne bi pokusao da podmiti policajca,

  • Marko

    27. april 2018 | 15:11

    Inteligentno nema sta.. Takav i deluje na ovim slikama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA