≫ 

Žirafa ubila snimatelja: Tragedija u južnoafričkom rezervatu (VIDEO)

- Žirafa je krenula za njim, ali nije nam delovala opasno, izgledala je ljubopitljivo. Počeli smo da snimamo krupne kadrove njenog tela, i dok je Karlos gledao kroz objektiv kamere, žirafa je zamahnula glavom i udarila ga u glavu - ispričao je Drikus

  • 1

Tokom snimanja emisije u rezervatu divljih životinja stradao je južnoafrički režiser Karlos Karvaljo kada ga je usmrtila žirafa.

Žirafa pobegla iz kaveza, radnici zoo vrta je jurili satima (VIDEO)

Kako je saopštila producentska kuća Kalakru, režiser Karvaljo stradao je dok je snimao popularnu seriju "Vajld at herts" koja opisuje britansku porodicu koja gradi bolnicu za životinje u Južnoj Africi. Žirafa po imenu Džerald, sa kojom je reditelj radio, zamahnula je vratom od čega je ovaj 47-godišnjak odleteo pet metara i zadobio razarajuće povrede glave.

Drikus van der Merv, jedan od članova snimateljske ekipe, bio je pored Karlosa kada se dogodio napad, piše nationalgeographic.rs.

- On je počeo da juri za toncem koji se nedavno pridružio našoj ekipi. Žirafa je krenula za njim, ali nije nam delovala opasno, izgledala je ljubopitljivo. Počeli smo da snimamo krupne kadrove njenog tela, i dok je Karlos gledao kroz objektiv kamere, žirafa je zamahnula glavom i udarila ga u glavu - ispričao je Drikus.

Karlos je prevezen u bolnicu u Johanesburgu, gde je iste noći preminuo od zadobijenih povreda, prenosi AP.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biba

    8. maj 2018 | 01:41

    Obozavam zivotinje ali svako mora da zna da su ipak divlja bica i tako se na daljini! Prema njima i odnositi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA