≫ 

"Draga, u našoj bašti je zakopana lobanja!" "Ne brini, dragi, to je moj bivši muž": Suprug otkrio horor u dvorištu, ali je tek tada krenuo pakao

Sadašnji suprug jedne Ruskinje na jedinstven je način saznao za svog prethodnika

  • 6

Dok je pripremao svoju baštu za sadnju krompira, jedan Rus je u zemlji pronašao zakopanu lobanju... Samo da bi saznao da je vlasnika te lobanja njegova supruga itekako dobro poznavala.

Tinejdžerka iz Beograda surovo maltretirala drugaricu: Krvnički je šamarala, čupala i pretila joj jezivim glasom (VIDEO)

Ovaj 60-godišnji žitelj sela Luzino u Sibiru pozvao je svoju ženu da joj objavi svoje otkriće na šta mu je ona mirnim glasom odgovorila "Ne sekiraj se, to je moj prvi muž".

Ona je onda priznala kako je svog prvog supruga ubila pre 20 godina i njegovo telo zakopala u bašti. Potom je posavetovala sadašnjeg dragog da bivšeg ponovo zakopa i ništa ne govori policiji.

No, čovek nije mogao da prećuti zločin i sve je ispričao nadležnima.

Uhapšena, ubica je priznala kako je prvog muža usmrtila sekirom pre 21 godine, nakon što je pijan došao kući, počeo sa njom da se svađa i da je tuče.

Sekirom je i isekla njegovo telo, a onda ga zakopala u baštu sa krompirom. Svima je objavila kako je on jednog dana otišao na posao i nikada se nije vratio kući.

Policija je prekopala vrt i u njemu našla preostale kosti. Žena je osuđena na kućni pritovor dok traje istraga, a za ovaj zločin preti joj kazna do 10 godina zatvora.

- Sadnjom krompira ovaj je čovek možda spasao samom sebi život - prokomentarisao je jedan od izvora istrage.

VIDEO: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs/Omsk.sledcom)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CHE

    6. jun 2018 | 06:18

    PA SADI KROMPIR SAD MAJČIN SINE. CBRC.

  • Gavran

    6. jun 2018 | 02:58

    Necu jesti krompir do kraja zivota 😂

  • xxx

    6. jun 2018 | 01:56

    Kakav je to zakon? Kaze muz otisao na posao nikad se nije vratio i nikom nista, a muskarac da je u pitanju odmah u pritvor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA