≫ 

Novi dokazi u slučaju ubistva milionera sa Malte, za koji je osumnjičen Srbin: Pojavio se šokantan snimak na kome je sevnuo nož (VIDEO)

Na suđenju su prikazani video snimci koji su zabeležili trenutke neposredno pre, kao i samo ubistvo, a na kojima se jasno vidi da je Čmelik prišao Hetkutiju, koji se nalazio u društvu brata i kolega sa namerom da ga ubije

  • 4

U sudskom postupku koji se na Malti vodi protiv srpskog državljanina Bojana Čmelika (35), koji je optužen za ubistvo tamošnjeg milionera i biznismena Huga Hetkutija (52), sudija je naveo da postoji dovoljno dokaza da bude osuđen.

Ipak, iako nema sumnje da je nožem koji je pronađen kod Čmelika, počinjeno ubistvo, istražitelji su na sečivu pronašli i DNK treće, za sada nepoznate osobe.

>>> Ubica sa Malte bio je hapšen zbog milionske pljačke u Srbiji: Prijatelj ga ocinkario policiji i otkrio pravu istinu o njemu (FOTO)

Na suđenju su prikazani video snimci koji su zabeležili trenutke neposredno pre, kao i samo ubistvo, a na kojima se jasno vidi da je Čmelik prišao Hetkutiju, koji se nalazio u društvu brata i kolega sa namerom da ga ubije.

Ubijeni Hugo Hetkuti bio je poznat i kao "kralj Malte" - Printskrin/Facebook

Kako je ranije objavio Telegraf, identitet Bojana Čmelika je lažan i njegovo pravo prezime je Mitić, a to je danas na suđenju potvrdio i inspektor Nikolaj Sant.

Bojan je koristio lažni pasoš tokom boravka u inostranstvu, a Hetkutija, poznatog i kao "kralj Malte", napao je ispred njegovog restorana i zadao mu dva kobna uboda nožem. U Srbiji ima bogat kriminalni dosije.

Optužen je da je u petak, 13. jula, oko 22.30 ušetao u najnoviji Hetkutijev butik-hotel u Pačevilu, na Malti, prišao biznismenu, zagrlio ga i ubo ga u stomak, pred brojnim svedocima. Hetkuti je brzo prebačen u bolnicu, više puta je operisan, ali mu nije bilo spasa.

Bojan Čmelik (Mitić) uhapšen je vrlo brzo nakon zločina - Printskrin: Youtube/ONE News Malta

Nakon ubadanja, Bojan je pobegao prema gradu Slemi, ali su ga rođaci ranjenog Hetkutija pratili i pozvali policiju. Policija je zaustavila Čmelika, koji je odlučio da neće "pasti bez borbe", pa se opirao hapšenju i čak povredio nekoliko policajaca. Na kraju su ga savladali tizerom.

Na optužnicu mu se i dodaje otpor koji je pokazao prilikom hapšenja, kao i činjenica da je sa sobom nosio nož bez potrebnih dozvola.

Hugo Hetkuti bio je vlasnik mnogih zgrada, hotela, restorana i noćnih klubova u mestu Sent Džulijan u Pejsvilu na Malti.

Sledeće ročište zakazano je za 10. septembar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    31. jul 2018 | 20:50

    Na dozivotnu ga odmah osudite i kraj price

  • Marko

    1. avgust 2018 | 15:32

    Al ga raspori. Cudi me da nema neko obezbedjenje oko njega, i da sedi ovako opusten a sigurno se pokacio sa nekima,ne bi ga dzabe ubili

  • Тодорић

    1. avgust 2018 | 02:10

    А ко наслеђује најбогатијег?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA