≫ 

Kraj drame: Avion kome su eksplodirale gume prinudno sleteo u Njujork

U avionu sa 16 putnika kojem su pukle gume prilikom uzletanja sa aerodroma "Titeboro" u američkoj saveznoj državi Nju Džerzi, nalazile su se navodno dve muzičke zvezde

  • 0

Privatni avion sa 16 putnika koji je kružio po nebu iznad Nju Džersija spustio se bezbedno na aerodrom u blzini Njujorka.

Malom avionu pukle su gume prilikom uzletanja sa aerodroma "Titeboro" u američkoj saveznoj državi Nju Džerzi i određeno mu je prinudno sletanje, prvo u Masačusets, a potom u Njujork.

U avionu su se navodno nalazile dve muzičke zvezde.

Mala grupa obožavalaca repera Pousta Malona i muzičara Endrjua Vata okupila se na aerodromu Vestfild u Masačusetsu nadajući se da će videti prinudno sletanje aviona.

Regionalni menadžer aerodroma Vestfild Erik Bilovic rekao je da je mali avion koji je imao problema pri poletanju preusmeren na aerodrom koji se nalazi oko 112 kilometara od Njujorka.

Avion je trebalo da leti u London, međutim, preusmeren je na prvo na aerodrom u Masačusetsu, a neko vreme leteo je u krug sagorevajući gorivo.

Iako nije zvanično potvđeno, reper Poust Malone, prepoznatljiv i po tetovažama na licu, vraćao se kući sa dodele MTV nagrada.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA