≫ 

Tramp zagrmeo pred Amerikancima: Ako me smenite, svi ćete biti siromašni!

On je tokom intervjua sebi dao ocenu pet plus jer smatra da se dobro pokazao u dosadašnjem radu

  • 7

Poslednjih nekoliko dana predsednik SAD Donald Tramp ponovo se našao u centru afere oko malverzacija tokom predsedničke kampanje.

Njegov bivši advokat Majkl Koen je priznao krivicu, dok je bivši šef njegove kampanje proglašen krivim po osam tačaka optužnice. Obojici prete dugogodišnje zatvorske kazne, a svi se pitaju šta će biti sa predsednikom.

Steže se obruč oko Trampa: Ovih njegovih pet bliskih saradnika priznalo zločine, dok predsednik SAD okreće glavu na drugu stranu (FOTO)

Ponovo je pokrenuta priča oko impičmenta, odnosno njegove smene, na šta Tramp odgovara da mu nije jasno kako može da bude smenjena kada je uradio dosta toga da se poboljšaju ekonomski odnosi u zemlji.

Tu je istakao da će ako se slučajno desi da on bude smenjen, svi u tom slučaju biti siromašni i da će doći do urušavanja tržišta.

- Ako ikada budem smenjen mislim da će se tržište srušiti i mislim da će svi biti siromašni - rekao je Tramp u najnovijem intervjuu.

On je tokom intervjua sebi dao ocenu pet plus jer smatra da se dobro pokazao u dosadašnjem radu, prenosi CNN.

- Dao bih sebi pet plus. Mislim da nijedan predsednik nikada nije uradio ono što sam ja - rekao je on.

- Nismo ni na polovini mandata. Napravili smo najveće poreske rezove u istoriji. Uskoro ćemo imenoviti dvojicu sudija Vrhovnog suda. Imate priliku da vidite sve šta smo uradili do sada, a ekonomija je najbolja u istoriji. Jedina stvar u kojoj nisam dobar jeste što štampa pogrešno izveštava o svemu - rekao je on.

VIDEO: Britanska javnost ne podnosi Donalda Trampa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MAXHYX

    23. avgust 2018 | 21:30

    Kao da je Tramp, ikakav faktor.Bez uvrede, ali Rotsild se pita mnoogo vise i za globalni , a i za Americki poredak.Tramp, se mnogo uzdigao prkosi svima redom, kostace ga mnogo....

  • Cika Velja

    23. avgust 2018 | 21:13

    Ameri na sve pristaju samo da ne bi bili sirotinja,i svesni su koliko su jada i bede zbog tog naneli celom covecanstvu!

  • Dusanka

    23. avgust 2018 | 20:30

    Samo ti putuj igumane i ne brini za manastir, tako se kaze. Samo idi, jer ti si vec opustisio celi svet a Ameriku i narod najvise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA