Lider samoproglašene Donjecke Narodne Republike ubijen bombom u restoranu, povređen i jedan ministar

Teritoriju oko restorana opkolila je policija

  • 4

Lider samoproglašene Donjecke Narodne Republike Aleksandar Zaharčenko poginuo je u eksploziji u restoranu u centru Donjecka, saopštio je izvor. Poslanik Narodnog saveta DNR potvrdio je informaciju o pogibiji lidera DNR.

- Lider DNR Aleksandar Zaharčenko poginuo je u eksploziji u kafiću 'Separ'. Ministar za prihode i poreze Aleksandar Timofejev je ranjen - saopštio je izvor iz bezbednosnih struktura DNR.

Eksplozija u fabrici oružja u Rusiji: Najmanje tri osobe poginule, spasioci tragaju za radnicima pod ruševinama (FOTO) (VIDEO)

Timofejev je prevezen u bolnicu.

Aleksandar Borodaj i Aleksandar Zaharčenko Foto: AP/Tanjug

Teritoriju oko restorana opkolila je policija. Na licu mesta rade saradnici Ministarstva za vanredne situacije i policije.

Ranije je saopšteno da je u restoranu u centru Donjecka, udaljenom stotinak metara od rezidencije Zaharčenka, odjeknula eksplozija, da je jedan čovek poginuo, a da je troje ljudi ranjeno.

(Telegraf.rs/Sputnjik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nuclear Vlasta

    31. avgust 2018 | 21:25

    Убили су тело - нису убили душу. : Убли су лидера - нису убили циљ. Сторили су мученика и учврстили жељу за слободом не само Новорусије већ свих истинољубивих и правдољубивих. Вечная память!

  • Dusan

    31. avgust 2018 | 23:23

    Neka tije laka zemlja. Ruski Heroju.

  • Savo

    31. avgust 2018 | 20:02

    Laka ti zemlja junace

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA