≫ 

Predsednik Moldavije imao saobraćajnu nesreću, prevezen hitno u bolnicu (FOTO) (VIDEO)

Predsednik Moldavije nije ozbiljnije povređen, navodi BBC

  • 1

Moldavski predsednik Igor Dodon (43) prebačen je u bolnicu pošto je automobil u kom je bio učestvovao u saobraćajnoj nesreći. Udes se dogodio u blizini grada Straseni, potvrdio je portparol policije, piše rt.com.

Ubijen najopasniji kriminalac na Pacifiku: Bio je lider kolumbijske gerile, ali je odbio da se razoruža i sklopi mirovni sporazum (FOTO)

Incident se dogodio na putu povorke iz glavnog grada Kišinjeva ka gradu Ungeni na zapadu zemlje. Predsednikov automobil se navodno prevrnuo posle sudara, a u jarku pored puta su završila dva crna automobila. Na putu se vidi i beli kamion, kome je oštećena kabina. Kako piše BBC, predsednik Moldavije nije ozbiljnije povređen. Prema rečima portparola državne bezbednosti, predsednik je zadobio ogrebotine.

Maksim Lebedinši, savetnik predsednika, rekao je da je do nezgode došlo kada su se automobili u predsedničkoj koloni sudarili sa vozilom iz drugog smera dok su zaobilazili drugi automobil.

Dodon je na čelu bivše sovjetske republike od decembra 2016. godine.

Dodon sa Putinom, Foto: Tanjug/AP

VIDEO: "Mercedesom" pokosio trojicu kod Ušća

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA