Iranski predsednik upozorava: Tramp će u sukobu sa nama proći kao Sadam Husein

Iran neće odustati od odbrambenog naoružanja... uključujući naše reakete zbog kojih Amerika toliko besni, kaže Rohani

  • 3

Iranski predsednik Hasan Rohani izjavio je da predsednik SAD Donald Tramp neće uspeti da ostvari svoj cilj u sukobu s Iranom, baš kako to nije uspelo ni nekadašnjem iračkom vođi Sadamu Huseinu.

Rojters navodi da je Rohani aludirao na rat dve bliskoistočne sile 80-ih godina prošlog veka.

Zoran je spakovao kokain u kutije za hranu, pa pokušao da ih prošvercuje u Limu: Diler uhapšen u Peruu, preti mu ozbiljna kazna (FOTO)

- Isto će se dogoditi i Trampu. Amerika će doživeti istu sudbinu kao i Sadam Husein - poručio je Rohani u govoru koji je prenošen uživo na iranskoj državnoj televiziji povodom godišnjice početka iransko-iračkog rata koji je trajao od 1980. do 1988. godine.

Rohani upozorio Trampa, Foto: Tanjug/AP/Iranian Presidency Office

- Iran neće odustati od odbrambenog naoružanja... uključujući naše reakete zbog kojih Amerika toliko besni - dodao je Rohani.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PETAR 1

    22. septembar 2018 | 15:44

    Stvarno se svet menja, amerima pretila S. koreja, sad preti Iran, izgleda da zive od stare slave ili pas laje a vetar nosi.

  • @ Kiki

    22. septembar 2018 | 09:35

    A uuu Pa ovaj ko naši zaboravio Irak je 4 puta manji pa im je zauzeo Kirkuk i napravio prodor u Iran Ali što bolje laže više ga cene

  • laV

    22. septembar 2018 | 17:57

    Prica se o iranu pa balkanu pa ukraini pa severna korejaNESTO NE VIDIM KINU I INDIJU GDE ONI IGRAJU NA KOM TERENU CE BITI UTAKMICA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA