≫ 

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Smrtonosni selfi: Žena pala sa 27. sprata solitera dok se slikala

Pad sa zgrade Sandre Manuele Da Koste Maćedo (27), snimili su radnici koji su radili na obližnjoj zgradi

  • 4

Sandra Manuela Da Kosta Maćedo (27) preminula je od posledica pada sa balkona sa 27 sprata zgrade u Panama Sitiju u istoimenoj državi. Njen pad sa zgrade "Luksor tauer" snimili su radnici koji su radili na obližnjoj zgradi, piše Corriere della Sera.

Ovo su dva najopasnija mesta za selfi, a proteklih godina odnela su preko 100 života

Učiteljica i majka dvoje dece, je sedela na ogradi balkona jer je htela da napravi selfi uz pomoć štapa za slikanje, ali je izgubila ravnotežu i pala u ambis. Radnici su odmah pozvali hitnu pomoć, ali ženi nije bilo spasa. Teorija policije, za sada, je da je Portugalka izgubila ravnotežu jer je počeo da duva jak vetar.

Na snimku se vidi žena koja sedi na ogradi, okrenuta leđima, deluje da je htela da se uhvati za ogradu, a potom sledi njen pad. I dok pada u ruci drži štap za selfije. Na snimku se čuje radnik koji govori da je žena luda što sedi gore, a zatim paničnim glasom počinje da viče da žena pada.

ZA ŠEST GODINA POGINULO 259 LJUDI

Prema nedavnoj studiji, od 2011. do 2017. godine, čak 259 ljudi poginulo je u pokušaju da napravi selfi na ekstremnim mestima, od nepristupačnih litica do železničkih pruga. Većina smrtnih slučajeva dogodila se na vrhovima planina ili na rekama i u jezerima, otkriva studija koju je objavio Journal of Family Medicine and Primary Care. Broj smrtnih slučajeva odnosi se samo na potvrđene slučajeve, ali bi ukupan broj mogao da bude i veći.

Na ovim mestima u Beogradu selfi je zabranjen i kažnjiv, a mi nemamo pojma i fotkamo se na svakom koraku

Pogledajte kako je žena pala:

VIDEO: Ovi selfiji mogli su da prođu tragično:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA