Najbizarniji trenutak na izborima u SAD: Vlasnik bordela dobio najveću podršku, iako je mrtav skoro mesec dana

Pošto su glasački listići u trenutku njegove smrti već bili odštampani, nije bilo moguće da se on povuče s izbora

  • 0

Birači malog ruralnog okruga u Nevadi, tradicionalno simpatizeri republikanaca, na jučerašnjim su izborima pobedu dali kandidatu koji više nije među živima, ali je za života bio optužen za silovanje, ali to nije sve. Pokojni Denis Hof bio je vlasnik nekoliko bordela.

Hof, koji je mrtav pronađen prošlog meseca, dobio je podršku 63 posto birača u svojoj izbornoj jedinci za skupštinu Nevade.

Pošto su glasački listići u trenutku njegove smrti već bili odštampani, nije bilo moguće da se on povuče s izbora.

Njegovo poslaničko mesto se sada smatra upražnjenim pa će posebna komisija iz te biračke jedinice odrediti naslednika.

Hof je preminuo posle proslave rođendana Foto: Tanjug/AP

Hofovu kampanju pratili su ogromni oglasi na kojima republikanski kandidat obećava ukidanje poreza i zaštitu prava na posedovanje i nošenje oružja.

Preminuli kandidat sebe je često opisivao kao "Trampa iz Pahrumpa" (grada u Nevadi). Američki mediji pišu da su ga dve bivše radnice optužile za polno napastovanje i za silovanje o čemu postoji i policijski dosije. Hof je porekao sve njihove optužbe.

Imućni vlasnik lanca bordela umro je 16. oktobra u jednom od njih - "Lubavnom ranču". Veče ranije proslavio je 72. rođendan raskošnom zabavom.

On je dobio podršku 63 posto glasača Foto: Tanjug/AP

Slavlje je nastavio u svom bordelu s reperom i zvezdom rijaliti šoua Flavor Flavom i bivšim porno glumcem Ronom Džeremijem, koji ga je sledećeg jutra i pronašao mrtvog.

Hof je umro u istom apartmanu "Ljubavnog ranča" u kojem se u oktobru 2015. predozirao Lamar Odom, bivša NBA zvezda i nekadašnji suprug Kloe Kardašijan, piše Njujorker. Odom je neko vreme bio u komi, ali je preživeo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA