≫ 

Zapaljeni auto, kolica iz supermarketa i ludak koji seče ljude nožem: Šokantni snimci sa ulica Melburna (VIDEO)

Prema nekim informacijama jedna osoba je izgubila život, a slučaj se tretira kao teroristički napad

  • 4

U centru australijskog grada Melburna troje ljudi danas je izbodeno, a napadača koji ih je povredio i vitlao nožem na ulici policija je upucala i primljen je u bolnicu u kritičnom stanju.

Australijski mediji javljaju da je među žrtvama jedna osoba takođe u kritičnom stanju, druga ima povredu glave, a stanje treće povređene osobe nije poznato. Međutim, prema nekim informacijama jedna osoba je preminula.

Policija je saopštila danas da se ovaj napad tretira kao terorizam. Policijski komesar australijske savezne države Viktorija Grem Ešton odbio je da identifikuje napadača, ali je rekao da je reč o muškarcu iz Somalije a čije su "porodične veze veoma poznate" policiji.

Haos je krenuo u popodnevnim časovima po lokalnom vremenu kada je policija pozvana zbog vozila koje je gorelo u ulici Burk.

Na video snimcima koji su se pojavili na internetu vidi se kako muškarac preti policiji držeći u ruci nešto nalik na nož, a jedan od prolaznika pokušava da ga zaustavi gurajući potrošačka kolica ka njemu.

Policija je saoštila da je napadač nakon ranjavanja uhapšen i da su stražari postavljeni ispred njegove bolničke sobe.

VIDEO: Ogroman nož raspolutio autobus u centru Liverpula

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA