Golim, bujnim poprsjem na Trampa: Devojka u toplesu istrčala pred kolonu vozila u kojoj je bio predsednik SAD (FOTO)

U Parizu se danas obeležava 100 godina od završetka Prvog svetskog rata

  • 4

Francuska policija imala je danas u Parizu pune ruke posla. Svetski lideri na okupu, pa se ne zna odakle može da dođe neka opasnost po živote najčuvanijih ljudi na svetu. Tako je danas jedna Parižanka "samo" golim grudima krenula pored kolonu vozila u kojoj je bio predsednik SAD Donald Tramp. Dvojica policajaca su je, naravno, sprečila da priđe koloni.

Devojka je nosila samo crne pantalone, a po obnaženom delu tela bile su crnom bojom ispisane reči, dok su ruke visoko podignute u vazduh.

Tramp se uputio ka Trijumfalnoj kapiji da se pridruži svojim kolegama, državnicima na proslavi 100 godina od završetka Prvog svetskog rata.

Ne znamo da li je onaj kome su poruke upućene video devojku, Foto: Tanjug/AP
"Fake peace makers", lažni mirotvorci - možda je poruka koju je devojka ispisala, Foto: AP/Tanjug
Ruke visoko podignute, kao simbol pobede, Foto: AP/Tanjug

Među učesnicima na svečanosti u Parizu, čiji je domaćin predsednik Francuske Emanuel Makron su još i predsednik Rusije Vladimir Putin, predsednik Srbije Aleksandar Vučić... Osim zemalja pobednica u Prvom svetskom ratu, prisustvuju i predstavnici poraženih zemalja, poput Nemačke koju će predstavljati kancelarka Angela Merkel.

 Kakvu je poruku toples protestantkinja htela da uputi Trampu, znaju ona i okupljeni duž trase kretanja kolone, jer se na slici ne vidi šta joj piše na razgolićenim grudima, osim jedne reči "fake" (lažno).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA