≫ 

Srpski autobus šokirao nemačku policiju prilikom rutinske kontrole: Ko je njemu uopšte izdao dozvolu da može na put? (FOTO)

 ≫ 

Zbog mogućeg požara, putnici odmah napustili autobus

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nebitna
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ludaci

    27. novembar 2018 | 18:06

    E pa to im je tako..vidjala sam situacije gde vozac pre polaska za Nemacku na stanici popije pivo.. to je vrv zbog treme pa da se bolje opusti pred put, ipak vozi pun autobus.. pre svega brza voznja, kasnjenje na linije, deranje na putnike, naplacivanje karte po visokim cenama. STRASNO ZA SRBIJU! Jako mi je drago sto su dobili kasnu i sto su se, ako mogu tako da se izrazim, spustili na zemlju! Pare koje zarade od zena koje rade u Fioranu i od djaka kojih ima sve vise i vise.. to im nije dovoljno! Pa su hteli malo i Nemacku da obidju i zarede i da kasnije pricaju po busu koliko su Nemackih piva popili..e tako im i treba!

  • Tibor

    26. novembar 2018 | 09:30

    Vozio sam se dva puta sa ovim prevoznikom.Novi Sad-Minhen.Autobusi stari sedista propala neudobna.Neznam kako ih Touring pusta da voze.A karta skupa.

  • Niš ekspresovac

    25. novembar 2018 | 01:45

    Ovo je bila skarabudž varijanta rezervoara za webasto koji je inače za grejanje. Ne daj Bože ta kanta da se prevrnula, webasto po principu otvorenog plamena greje vodu za sistem grejanja a i motor je vruć izgoreo bi autobus ki licna. Inače moram da naglasim da je ovo potpuna slučajnost Sever transov bus ili bilo kog prevoznika koji je u kooperaciji sa Touringom da kontrolišu jer ta nalepnica na šoferci bukvalno otvara sva vrata gore, mi dok smo bili u kooperaciji sa njima nikakvih problema nismo imali e čim smo izašli iz te tzv. Panonija bus i naši se nešto pokarabasili sa Touringom krenula je golgota nas vozača. Moj otac je za 2 godine dobio 2-3 kazne po 500-600e baš u Kelnu zbog nekih totalno zanemarljivih stvari koje se uopšte nisu odnosile na tehničku neispravnost vozila kao na primer bus nema tepih u hodniku ili umesto kesa su korpe za đubre što po njima ne sme jer po njihovoj logici prilikom naglog kočenja putnik može da se povredi i svakojake nebuloze i ako su busevi pred svaku turu za DE išli obavezno na komplet vizuelnu i mini verziju tehničkog pregleda dok su busevi iz ovih krajeva sa Touring nalepnicom u poluraspad stanju glat prolazili samo zbog te jedne stvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA