≫ 

Tramp otkazao sastanak s Putinom zbog kerčke krize

Tramp je ranije najavljivao da će se sastati sa svojim ruskim kolegom, ali je počeo da okleva kada je informisan o incidentu u Kerčkom prolazu

  • 9

Predsednik SAD Donald Tramp otkazao je predstojeći sastanak sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, koji je trebalo da se održi na samitu G20 u Argentini, piše Russia today.

Na osnovu informacija da mornari nisu iz Rusije vraćeni kući u Ukrajinu, smatrao sam da bi za sve strane najbolje bilo da otkažem moj prethodno zakazani sastanak u Argentini sa Vladimirom Putinom, napisao je Tramp na svom Tviter profilu.

Tramp je ranije najavljivao da će se sastati sa svojim ruskim kolegom, ali je počeo da okleva kada je informisan o incidentu u Kerčkom prolazu. On je pred put u Buenos Aires novinarima rekao da će u avionu dobiti potpun izveštaj.

Njih dvojica je trebalo da se sastanu u subotu, 1. decembra, a planirano je bilo da razgovaraju o bilateralnim odnosima, strateškoj bezbednosti i regionalnim odnosima, prenosi Tas s.

VIDEO: Tramp: Ja sam stabilan genije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cvrle

    29. novembar 2018 | 18:27

    Rusija treba da prekine komunikaciju sa Amerikom u narednih 100 godina!

  • Rambo

    29. novembar 2018 | 18:26

    Da sam na Putinovom zavrsio bi sa Trampom za sva vremena.

  • Sima

    29. novembar 2018 | 18:34

    E "moj "Trampe!Strah te je da razgovaras sa Putinom kako te ne bi napali da komuniciras sa Putinom t.j. da ti je Rusija pomogla da postanes predsednik Amerike!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA