Ljubav počela na internetu, pa se pretvorila u horor: Ubica sa ćerkom milionera ugovorio sastanak preko Tindera (FOTO) (VIDEO)

Policija je pregledom sigurnosnih kamera utvrdila da je zadnji put viđena sa jednim muškarcem ispred hotela, a onda joj se gubi svaki trag

  • 2

Telo Grejs Melejn (22), ćerke milionera iz Britanije, pronađeno je na Novom Zelandu, a sumnja se da je ubica osoba sa kojom je preko Tindera dogovorila sastanak.

Devojka se prvo vodila kao nestala, a kada je njeno telo nađeno, policija je odmah krenula sa istragom. Pregledom sigurnosnih kamera utvrdila je da je poslednji put viđena sa jednim muškarcem ispred hotela, a onda joj se gubi svaki trag.

Telo je pronađeno oko 10 metara van puta, skriveno u žbunju, a veruje se da je odvedena tamo u automobilu koji je nedavno pronađen u blizini. Osumnjičeni muškarac (26) sa Novog Zelanda za koga se tvrdi da se na Tinderu dopisivao sa ubijenom devojkom, u noći kada je poslednji put viđena, biće optužen za ubistvo.

Osumnjičeni muškarac je u pritvoru.

KADA JE GREJS NESTALA?

Grejs je na Novi Zeland stigla 20. novembra, nakon obilaska Perua. Potom je rentirala auto, odsela u hotel i počela svoju novu avanturu. Međutim, nakon 10 dana ona misteriozno nestaje.

Njoj se izgubio svaki trag 1. decembra kada je stigla u Ouklend, koji je bio jedna od stanica na njenom proputovanju svetom.

Njen otac Dejvid Melejn (60), građevinski milioner, kada je shvatio da je njegova ćerka nestala, stigao je na Novi Zeland i održao konferenciju za javnost. Tada je ispričao prisutnima:

- Poslednji put smo se čuli 1. decembra i strašno smo zabrinuti. Ona je predivna, otvorena, ljubazna, ćerka koja obožava svoju porodicu - kroz suze je rekao Melejn.

On je dodao da je dodatnu brigu stvorilo to što nikada nije prošlo toliko vremena, a da se ne čuju.

Melajn je na Novi Zeland stigla 20. novembra i slala im je, prema očevima rečima, fotografije i priče sa svojih avantura.

- Strašno smo uznemireni i ne mogu da vam opišem kroz šta prolazimo - poručio je otac, a onda se potpuno slomio pred svima.

Policija će istragom utvrditi na koji način je ubijena i šta je bio motiv ubistva.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petra

    9. decembar 2018 | 11:18

    Puste decu da sami lutaju po svetu,pa kad je već bogat,što nije išla sa telohraniteljima.Devojke su mlade i naivne.

  • JA

    9. decembar 2018 | 12:21

    Zao mi je devojcice. Ove drustvene mreze odnese mnogo dece u smrt nazalost. Mi smo idrasli bez tih mreza ali znali smo s kime se druzimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA