• 5

"Sedim između dve velike svinje": Žena neviđeno izvređala saputnike u avionu, pa ekspresno izbačena

Incident je objavljen u medijima nakon što je njena saputnica objavila snimak na Fejsbuku

  • 5

Jedna žena izbačena je sa leta "Junajtid erlajnsa" nakon skandala koji je napravila u avionu.

Čitav incident snimila je putnica Norma Rodžers koja je sedela pored nje, dok je žena iznosila svoje žalbe sagovorniku na telefonu. Ona je tu ženu i jednog muškarca između kojih je sedela nazvala "dvema velikim svinjama". Požalila se kako su je "stisnuli", a incident je objavljen u medijima nakon što je Rodžersova objavila snimak na Fejsbuku, koji je od tada pregledan više od dva miliona puta.

Rodžersova je na kraju zamolila stjuardesu da premesti ženu zbog njenog "verbalnog zlostavljanja", ali su potom i drugi putnici počeli da kritikuju njen ispad. Žena je na kraju prebačena na drugi let.

"Kad je postalo jasno da će ponašanje putnice verovatno postati problematično na tom letu, obezbeđen joj je alternativni aranžman već sledećeg jutra", navode u saopštenju iz "Junajtid erlajnsa".

VIDEO: A šta bi rekla da je sedela pored njih dvoje

(Telegraf.rs/Newser)

Komentari

  • Maki

    Preslusala sam vise puta snimak i zena ih nijednom nije nazvala svinjama (pig) Samo je u trenutku kada je dosla stjuardesa rekla da su preveliki (too big) i da ne moze da sedi izmedju njih jer nema mesta. Sto se tice vredjanja, ova zena koja je snima je rekla da pomere kucku na drugo mesto. To je u redu a ovo nije? Ona je samo na prozivke rekla da ona jede salatu. Zena je 100% u pravu. Trebalo bi da tuzi kompaniju jer je premestena na drugi let i verovatno nije stigla na odrediste kako je planirala. Ona je platila avionsku kartu isto koliko oni. Meni se isto jednom desilo iako sam ja sitna ipak nisam imala mesta da sedim izmedju dvoje veoma gojaznih ljudi. Ja sam jednostavno zamolila stjuardesu da me premeste jer stvarno nisam imala gde da sedim, sto su oni bez pogovora i uradili. Diskriminacija je njih nazivati gojaznim a nije diskriminacija sto ljudi normalne tezine ne mogu da koriste svoje pravo na udobno putovanje za novac koji su dali. Samo budimo realni, nemojmo unapred osudjivati. Stavite se vi na njeno mesto.

  • Biba

    Tako joj i treba, neka sada ide peške!

  • Darko

    Prvo, nigde na klipu se ne cuje da je ova putnica ikoga nazvala svinjama. Ona je samo rekla ono sto jeste cinjenica da su i jedan i drugi putnik ogromni i u danasnjem svetu gde avio kompanije zarad profita prave sve manja sedista sedeti pored nekoga ovolikog i to 4 sata nije nimalo udobno. Iz tog razloga vecina avio kompanijaje donela je propis po kome svaki putnik koji ne moze da se “uglavi” u sediste tako da mu ruke ne prelaze u prostor sedista pored je duzan da kupi dve karte ( vecina avio kompanija tu drugu kartu refundira nakon zavrsetka leta, to je vise da bi posada i kompanija mogla bolje da planira). Ocigledno je da je ova crnkinja izazvala scenu i ponasala se skroz ulicarski nazvavsi zenu pogrdnim imenom vise puta. Podrska za ovu belu putnicu !

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima