≫ 

"Sedim između dve velike svinje": Žena neviđeno izvređala saputnike u avionu, pa ekspresno izbačena

 ≫ 

Incident je objavljen u medijima nakon što je njena saputnica objavila snimak na Fejsbuku

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Maki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Maki

    01. februar 2019 | 10:00

    Preslusala sam vise puta snimak i zena ih nijednom nije nazvala svinjama (pig) Samo je u trenutku kada je dosla stjuardesa rekla da su preveliki (too big) i da ne moze da sedi izmedju njih jer nema mesta. Sto se tice vredjanja, ova zena koja je snima je rekla da pomere kucku na drugo mesto. To je u redu a ovo nije? Ona je samo na prozivke rekla da ona jede salatu. Zena je 100% u pravu. Trebalo bi da tuzi kompaniju jer je premestena na drugi let i verovatno nije stigla na odrediste kako je planirala. Ona je platila avionsku kartu isto koliko oni. Meni se isto jednom desilo iako sam ja sitna ipak nisam imala mesta da sedim izmedju dvoje veoma gojaznih ljudi. Ja sam jednostavno zamolila stjuardesu da me premeste jer stvarno nisam imala gde da sedim, sto su oni bez pogovora i uradili. Diskriminacija je njih nazivati gojaznim a nije diskriminacija sto ljudi normalne tezine ne mogu da koriste svoje pravo na udobno putovanje za novac koji su dali. Samo budimo realni, nemojmo unapred osudjivati. Stavite se vi na njeno mesto.

  • Biba

    31. januar 2019 | 13:18

    Tako joj i treba, neka sada ide peške!

  • Darko

    31. januar 2019 | 09:16

    Prvo, nigde na klipu se ne cuje da je ova putnica ikoga nazvala svinjama. Ona je samo rekla ono sto jeste cinjenica da su i jedan i drugi putnik ogromni i u danasnjem svetu gde avio kompanije zarad profita prave sve manja sedista sedeti pored nekoga ovolikog i to 4 sata nije nimalo udobno. Iz tog razloga vecina avio kompanijaje donela je propis po kome svaki putnik koji ne moze da se “uglavi” u sediste tako da mu ruke ne prelaze u prostor sedista pored je duzan da kupi dve karte ( vecina avio kompanija tu drugu kartu refundira nakon zavrsetka leta, to je vise da bi posada i kompanija mogla bolje da planira). Ocigledno je da je ova crnkinja izazvala scenu i ponasala se skroz ulicarski nazvavsi zenu pogrdnim imenom vise puta. Podrska za ovu belu putnicu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA