≫ 

Policija upala u kuću samoproglašenog predsednika, u kojoj se nalaze supruga i beba: Guaido zabrinut za bezbednost svoje porodice

On je izjavio da će, ukoliko mu se nešto dogodi, odgovoran biti predsednik Nikolas Maduro

  • 8

Samoproglašeni predsednik Venecuele Huan Guaido upozorio je da snage reda prete njegovoj porodici i dodao da je da će, ukoliko mu se nešto dogodi, odgovoran biti predsednik Nikolas Maduro.

- Specijalne snage policije FAES su kod mene u kući i pitaju gde je moja supruga. U ovom trenutku diktatura misli da će nas može zastrašiti - rekao je vođa opozicije u govoru u Karakasu.

Huan Guaido je izjavio da se njegova 20-mesečna ćerka nalazi u njihovom domu i da će ukoliko joj se nešto dogodi snage reda biti odgovorne.

Guaido (35) je rekao da sa skupa odlazi kući i pozvao je diplomate, zastupnike i druge simpatizere koji su došli na skup da ga otprate i vide šta želi FAES.

Huan Guaido koji je 23. januara sebe proglasio privremenim predsednikom izložio je u četvrtak svoj plan izlaska zemlje iz krize, zbog koje su milioni Venecuelaca emigrirali.

VIDEO: Da li je američki zvaničnik slučajno otkrio plan za invaziju na Venecuelu?

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    1. februar 2019 | 11:28

    KO JE REZISER ??? KAMERMAN I KAMERE JE SIGURNO VEC CNN POSTAVIO I SOU MOZE DA POCNE!!! SVI SU IZGLEDI DA CE BITI RATA ,KRVI I NAFTE!!! I VENECUELA MORA DA PRIMI AMERICKU ,DEMOKRATIJU,!!! MI SMO ISTO DOBILI DEMOKRATSKE BOMBE,URANIJUM I PLUTONIJUM !!!

  • Miodrag

    1. februar 2019 | 11:36

    I treba u haps američki plaćenik 👊

  • Sibin

    1. februar 2019 | 11:34

    Nek ode u ameriku, tamo je siguran, klosar!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA