≫ 

Jezivi detalji o Srpkinji, koja je ubila tek rođene blizance: Izlomljen leš bebe sakrila u rasporenog plišanog medu (FOTO)

Na društvenoj mreži za upoznavanje "Badoo" Dragana se kao atraktivna plavuša, u roze haljini i šortsevima slikala pored skupocenih kola i jurila momke (FOTO)

  • 14

Srpkinja Dragana R. (23), poznatija pod imenom "Jelica S.", koja je u Švajcarskoj osuđena na dve godine i 10 meseci zatvora zbog optužbi da je ubila tek rođene blizance, moraće samo godinu dana da provede iza rešetaka, a posle će biti puštena na uslovnu slobodu od 22 meseca.

Mlada Srpkinja, optužena je da je 10. decembra 2015. godine ubila tek rođene blizance u Lucernu. Ona se porodila sama u svojoj kući u sedmom mesecu trudnoće, a od sestre, sa kojima živi u kući, sakrila je da joj je porođaj počeo.

Napunila je kadu vodom i na internetu gledala kako treba da se porodi sama. Nakon što je rodila prvu bebu, dečaka, otišla je u podrum kuće i bebu, svom snagom, udarila o zid, pa o pod. Dečak je od stravičnih povreda preminuo. Više od 30 sati kasnije ponovo je legla u kadu i rodila drugo dete. Ono je preminulo brzo posle toga.

"Jelica s" je na novijim fotografijama crnka; Foto: Privatna arhiva

Cela javnost bila je zgrožena kada je saznala način na koji je ova devojka sklonila leševe. Prvorođenu mrtvu bebu zavila je u staru majicu Miki Mausa, a potom otvorila plišanog roze medu i strpala izlomljeno telo tek rođenog dečačića. Drugo dete koje je ubrzo po rođenju preminulo sakrila je u korpu za veš.

Šokantan zločin otkriven je kada je devojci pozlilo usled obilnog krvarenja, a kada su je odveli u bolnicu, doktori su odmah znali da se porodila. Alarmirali su policiju koja je ubrzo upala u njenu kuću i pronašla mrtve blizance.

Nikome nije rekla da je bila trudna; Foto: Privatna arhiva

ČEDOMORKA IMALA ATRAKTIVAN PROFIL NA "BADOO"

Uhapšena je i nakon 63 dana u pritvoru, priznala je zločin, ali se na suđenju pravdala da ne zna kako se osećala kada je to uradila, kao i da "ne zna šta joj se motalo po glavi". Tužilac je na suđenjima govorio kako je ona, pošto je odrasla na farmi u Srbiji "tamo naučila kako da se nosi sa neželjenim rođenjima".

- Optužena ima dva lica. Ona je naivna, ali i proračunata. Lagala je nekoliko puta vlasti i prilagođavala svoje izjave - istakao je on i dodao da je "pobačaj kod doktora jednostavno bio preskup za optuženu".

Sa sestrom je živela u Švajcarskoj; Foto: Printskrin Badoo

Srpkinja kojoj je presuđeno 34 meseca zatvora, ima profil na poznatoj društvenoj mreži za upoznavanje "Badoo". Međutim, ono što je upečatljivo jeste da je na tim fotografijama plavuša, pa to povlači pitanje, da li je usled problema, odlučila da promeni boju kose ili su u pitanju stare fotografije.

D.R. je na tom profilu postavljala različite, atraktivne fotografije, u roze haljinama, visokim potpeticama, slikajući se pored skupih automobila. To je dovelo u pitanje da li je ona zaista živela teškim i ruralnim životom, kako je u svojim izjavama tvrdila.

Duga plava kosa zamenjena je crnom; Foto: Printskrin Badoo

ŽIVOT NA FARMI IPAK NIJE ISTINA?

D. R. potiče iz ugledne porodice iz jednog sela na zapadu Srbije. Kako je "Blic" saznao, priče o konzervativnom životu na farmi, kojima je njen branilac pokušao da opravda brutalno čedomorstvo, daleko su od istine.

Radenko, deda osuđene, rekao je za "Blic" da su svi njeni u Švajcarskoj, gde je D. i rođena. Međutim, kada je deda stigao u Švajcarsku, njegova unuka je već bila u pritvoru.

"Jelica" je na ovim fotografijama neprepoznatljiva; Foto: Printskrin Badoo

- Ona ima tri godine mlađu sestru. Njih dve su tamo živele same, a D. je radila kao trgovac. Niko ne zna ko je otac te dece, sa kim je ona tamo bila, to samo ona zna. Oduvek je bila društvena, vesela osoba, kad dođe ovde uzme moj auto pa ide u izlazak sa drugaricama, niko joj ništa nije branio, imala je sve i svu slobodu - priča za "Blic" Radenko.

Nakon provedenog vremena u pritvoru, njena porodica je platila depozit od 10.000 franaka kako bi mogla da izađe

Upitan da kaže nešto više o njenom životu iz mlađih dana, o strogim merama koje je imala od oca, Radenko odmahuje glavom i kaže da o tome nema govora.

U Švajcarskoj je "Jelica S" rođena; Foto: Privatna arhiva

- Mi smo normalna porodica, složna, nije bilo ni potrebe za takvim stvarima. Možda nije dovodila momke ovde u kuću, ali ne zato što bi je neko grdio zbog toga - kaže njen deda koji je i sam radio više od dve decenije u Švajcarskoj, nakon čega se sa suprugom vratio u svoje selo.

Da je "Jeličina" porodica normalna, poštovana i poštena, potvrdili su za "Blic" i njihove komšije.

- Sve najlepše imam da kažem o njima. Pošteni i vredni ljudi, i to znaju svi u selu. Mi nismo neki zatucani iako smo mala sredina. Kod nas seks nije tabu tema, a radovali bismo se da smo imali prinovu, čija god deca to bila. Čudi me jako da je to uradila, imala je sve uslove. Njen deda je vredan i imućan čovek - pričaju meštani ovog sela.

VIDEO: Ko je najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    1. februar 2019 | 21:40

    Jesam li ja dobro shvatila? Ona zbog ubistva dece dobija dve godine?

  • stvarno?

    1. februar 2019 | 21:31

    da nije platila porez , lezala bi 7 god. ovako lezi godinu

  • plavi safir

    1. februar 2019 | 21:20

    Čitam juče tekst o njoj u svajcarskom listu. Jadna, prikazana kao mučenica sa ocem koji ih maltretira i pije. Kako je nije sramota da dozvoli da se tako piše o njenom ocu. A glupi i ograničeni Švajcarci će još i da poveruju u to. Mada, ako samo pogledaju slike i razmisle, shvatiće d nije ona to za šta se prodaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA