≫ 

Princ Filip (97), muž kraljice Elizabete II, neće odgovarati za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj su povređene dve žene

Tužioci su uzeli u obzir sve okolnosti u ovom predmetu, uključujući nivo krivice, starost vozača i predaju vozačke dozvole

  • 2

Britansko tužilaštvo saopštilo je danas da 97-godišni suprug kraljice Elizabete Druge, princ Filip, neće biti krivično gonjen zbog sudara u kome su povređene dve žene.

Odluka je doneta samo nekoliko dana pošto je Bakingemska palata saopštila da će 97-godišnji princ prestati da vozi, preneo je AP.

Tužioci su danas saopštili da su odlučili da nije u javnom interesu da se princ Filip procesuira zbog sudara koji se dogodio 17. januara.

Nesreća se dogodila u blizini imanja kraljevske porodice Foto: Tanjug/AP

Kako je saopšteno, tužioci su uzeli u obzir sve okolnosti u ovom predmetu, uključujući nivo krivice, starost vozača i predaju vozačke dozvole.

Podsećamo, da je Princ Filip (97) sredinom januara doživeo je saobraćajnu nezgodu u blizini imanja Sandringam na istoku Engleske, ali je nepovređen, saopštila je Bakingemska palata, piše Mirror.

Mnoge je šokirala činjenica da princ Filip vozi sa 97 godina Foto: Tanjug/AP

Nezgoda se dogodila tokom poslepodneva, a na lice mesta je izašla lokalna policija.

Bi-Bi-Si je izvestio da je princ Filip vozio "rendž rover" i da se drugo vozilo prevrnulo na bok nakon sudara. Očevidac je britanskom javnom servisu rekao da je vojvoda nakon nesreće bio veoma potresen.

U drugom automobilu su bile dve žene sa bebom. Ema Feirveder (46) je povredila ruku u ovom sudaru, a u medijima je javno govorila kako je razočarana ponašanjem princa Filipa, kao i kraljice Elizabete II.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    14. februar 2019 | 14:43

    Naravno da neće on je princ, isto tako kao što i kod nas neće odgovarati Babić.

  • sudija

    15. februar 2019 | 08:59

    Kad su oni za nesto odgovarali?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA