≫ 

Eksplozija u Kairu: Policija jurila osumnjičenog, on se razneo nasred ulice i ubio još dvojicu policajaca

Informacije je potvrdilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Egipta

  • 1

Eksplozija se dogodila u centru egipatske prestonice Kairu, u blizini Univerziteta Al-Azhar, izvestila je televizija Sky news Arabia, a prenosi Sputnik.

Do eksplozije je navodno došlo dok je policija jurila osumnjičenog. Ali, za sada nema zvanične potvrde tog incidenta. Kako navode lokalni izvori, koje citira Rojters, jedan muškarac se razneo.

Prema najnovijim informacijama, u eksploziji su poginula dva policajca i terorista, navodi ministarstvo unutrašnjih poslova ove zemlje.

Za sada nema izveštaja o šteti koju je eksplozija mogla da izazove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan V

    19. februar 2019 | 09:22

    Nedavno sam boravio u Egiptu.Pocev od Sharm el Seika,pa do Kaira.Bez sumnji to je najcuvanija zemlja na svetu.Policija i vojska na bezbroj punktova.Video nadzori,helikopteri,sve u cilju bezbednosti gradjana,a posebno turista.Kairo sa Novim Kairom ima preko 22 mil stanovnika.Ovakvi ekscesi su svuda oko nas.Zamislite u tolikoj masi sveta,jedan pojedinac..Egipat je kao drzava,veliki prijatelj Srbije,i uvek volim da mu se vracam..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA