≫ 

Mladi Bosanci uhapšeni u Nemačkoj: Policija u njihovom automobilu pronašla čak 17 ručnih bombi

Policija je uhapsila bosanske državljane, koji su se nelegalno nalazili u Nemačkoj

  • 7

Nemačka policija je u Drezdenu, tokom kontrole na železničkoj stanici, u jednom vozilu bosanskih registarskih tablica pronašla 17 ručnih bombi.

U vozilu, koje je bilo nepropisno parkirano, pronađene su bombe, koje su bile sakrivene u skrivenom prostoru prtljažnika, objasnio je portparol direkcije policije Pirna Kristijan Majnhold.

On je ukazao da bombe sada analiziraju eksperti pokrajinske kriminalističke službe Zaksen. Da li je postojala opasnost po stanovništvo, prema njegovim rečima, u ovom trenutku ne može da se kaže.

Uhapšeni su bosanski državljani starosti od 17 i 28 godina, koji su pritvoreni. Policiji je automobil bosanskih tablica upao u oči pošto je bio nepropisno parkiran na železničkoj stanici.

Prilikom kontrole ličnih podataka osoba u vozilu ustanovljeno da su se držvljani BiH ilegalno nalazili u Nemačkoj.

Zatim je, kako je navedeno u saopštenju, sprovedena detaljan pretres vozila, uz psa tragača. Za vreme pretresa vozila okolina železničke stanice bila je pod blokadom.

VIDEO: Srbin uhapšen na Haitiju kao deo bande naoružane do zuba

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    19. februar 2019 | 13:33

    Nasi ljudi upadno u oci zbog gluposti. Nisu hteli da plate parkiranje, a bili su sposobni da nabave bombe. Primer gluposti.

  • Jea

    19. februar 2019 | 15:45

    Ajmo imena i prezimena,u Bosni zive tri konstitutivna naroda i ostali...da su Srbe uhvatili sa oruzjem vec bi bili u Hagu

  • Miki

    19. februar 2019 | 14:38

    Pustite momke mozda su krenuli na neku svadbu ili pecanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA