Majka je dva dana ležala mrtva u stanu, a pored nje je sve vreme bila petomesečna beba: Tragedija je otkrivena zbog jednog detalja na Fejsbuku (FOTO)

Sumnja se da je tinejdžerka pretrpela komplikacije od dijabetesa tipa 1, ali doktori još uvek nisu utvrdili uzrok njene smrti

  • 2

Mlada majka iz Glazgova u Škotskoj pronađena je mrtva u svom stanu, a pored nje je ležao njen petomesečni sin, koji je zbog dehidratacije odmah prevezen u bolnicu. Nesrećna tinejdžerka bila je mrtva već dva dana kada je policija provalila u njen stan, nakon što je porodica alarmirala nadležne jer nije objavila fotografiju sa bebom na Fejsbuku, što je radila redovno.

Kortni Njulands (19) pronađena je mrtva na kauču, a pored nje je ležala beba Deklan, prenosi Dejli mejl.

Kortni se stalno slikala sa sinom Foto: Facebook/Courtney Newlands

Njene majka i sestra pozvale su policiju nakon što se nisu čule sa Kortni sa kojom su do tada razgovarale svakog dana. Kortni je takođe svakodnevno objavljivala fotografije sa sinom na Fejsbuku, pa kada to nije uradila jednog dana, porodica je odmah znala da nešto nije u redu.

Sumnja se da je tinejdžerka možda pretrpela komplikacije od dijabetesa tipa 1, ali doktori još uvek nisu utvrdili uzrok njene smrti, za koju se veruje da se dogodila između 19. i 20. februara.

Dečak Deklan odmah je odvezen u bolnicu zbog dehidratacije, a nakon dva dana, pušten je kući. O njemu sada brine tetka, koja ima dvoje dece.

Deklan je rođen dva meseca ranije Foto: Facebook/Courtney Newlands

Njena majka Lorejn očajna je zbog smrti ćerke.

- Još nam je teže jer ne znamo šta se dogodilo. Da smo zakasnili još jedan dan, šta bi bilo sa Deklanom? - upitala je ona.

Lorejn je rekla kako bebi pušta video njegove majke kad god plače. Kako je otkrila, Kortni je dijabetes dijagnostikovan kada je imala četiri godine.

Kortni je bila srećna kada je dobila sina Foto: Facebook/Courtney Newlands

- Ta bolest uopšte nije naivna. Pre nego što je rodila sina, imala je dva pobačaja. Drugi je zamalo ubio jer je dobila grip - objasnila je njena majka.

Ona je rekla kako se čula sa ćerkom u utorak uveče, kada joj je rekla da se malo oseća loše. Tada joj je poslala sliku sa sinom.

Sutradan nije mogla da je dobije, a kada je videla da nije bila aktivna ni na Fejsu, majka se zabrinula i obavestila policiju.

Policija je u stanu zatekla jeziv prizor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mako

    4. mart 2019 | 12:59

    U kakvom svetu živimo,da niko nikome ne dolazi, nema prijatelja, rodbine, sami u stanovima ko u samnicama. Gde to idemo kuku nama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA