Danijel uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju ćerkicu od 14 meseci: Pre stravičnog događaja ostavio poruku da će je čuvati u "tatinom obdaništu" (FOTO)

Obukcija koja je obavljena u ponedeljak je pokazala da je devojčica premunula od povreda glave

  • 2

Otac (32) optužen je za ubistvo svoje ćerkice stare 14 meseci, prenosi Deji Mejl. To se dogodilo nedelju dana nakon što je na Fejsbuku napisao da će je on čuvati u "tatinom obdaništu".

Devojčica Holi Ašrst je umrla o povrede glave u petak u bolnici u Viganu u Velikoj Britaniji, a porodica je odala počast svojoj "uvek nasmejanoj i srećnoj bebici".

Njen otac Danijel (32) je zvanično optužen za njeno ubistvo i nalazi se u pritvoru. Pred prekršajnim sudom u Viganu će se pojaviti danas.

Bebina majka je neposredno pre ubistva bila odsutna, pa je o devojčici brinuo otac.

Majka ubijene devojčice je istakla da je Holi bila njen san, dodajući da je bila bistra, srećna devojčica i svačiji zrak sunca.

- Holi je znala da razveseli svačiji dan i bila je inspiracija i nikada nije bila nesrećna. Leti visoko moja princezo sa drugim voljenim bićima i slatko sanjaj, uvek ću te voleti - rekla je neuštena majka.

Drugi rođaci, uključujući i njenoj dedu su istakli da je se devojčica uvek smešila. Dodali su da je Holi bila najsrećnija beba, borila se kroz operacije i bila je hrabra devojčica.

- Upravo je počela da puzi, bila je jako pametna i nikada se nije uznemirila. Volela je da gleda crtane filmove.

Devočica je zbog zadobijenih povreda glave preminula u bolnici, uprkos naporima lekara da je održe u životu, prenela je policija. Ona je u četvrtak oko 14 časova primljena na lečenje.

Obukcija koja je obavljena u ponedeljak je pokazala da je devojčica premunula od povreda glave.

Policija je započela istragu, a inspektor Džejmi Danijels je rekao da su sve istrage o ubistvima uznemirujuće, a posebno ako se rade o malom detetu.

- Ovaj tragični događaj će uticati na one koji su je poznavali, kao i na širu zajednicu, a moje srce je sada sa onima koji su voleli ovu devojčicu.

Tretutno pokušavamo da ustanovimo šta se dogodilo ovoj devojčici i kako je zadobila povrede - rekao je on.

(Telegarf.rs/Dejli Mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA