≫ 

U blatu ispred kuće pronađeno deformisano telo devojčice koju je cela porodica tukla, izgladnjivala i držala u kavezu do smrti (FOTO)

Otac se na saslušanju branio skandaloznim rečima

  • 9

Devojčica (14) iz Džordžije, čije je telo pronađeno u decembru prošle godine u dvorištu kuće, navodno je izgladnjivana i držana u psećem kavezu.

Meri Kroker preminula je u oktobru prošle godine, a za njeno ubistvo osumnjičeni su njen otac Elvin Kroker, njegova devojka, njegov šurak, tašta i taštin dečko. Njima se na teret stavlja i okrutnost prema deci.

Pored nje pronađeno je i telo njenog brata, koji je nestao 2016. godine Foto: Effingham Country Sheriffs Office

Tokom suđenja detektivi su rekli kako je Meri držana u kavezu koji se nalazio u kuhinji porodične prikolice izvan Savane. Prema njihovim rečima, devojčica je toliko dugo držana u kavezu da se njeno telo iskrivilo kako bi stalo u mali prostor, piše Dejli mejl.

Najmlađe dete (dole desno) smešteno je u hraniteljsku porodicu Foto: Facebook

Svo petoro optuženih članova porodice učestvovalo je u zlostavljanju devojčice, rečeno je na sudu. Ona je tučena, izgladnjivana, a za jelo je dobijala smrdljivu hranu kao kaznu jer je odbijala da obavlja kućne poslove i da krade.

Policija je u decembru primila anonimnu dojavu, a kada je otišla na imanje porodice, pronašla je njeno telo zakopano u blatnjavom dvorištu.

Otac devojčice Foto: Effingham Country Sheriffs Office

Tokom potrage otkriven je i leš Merinog starijeg brata Elvina Krokera (14), koji nije viđen od novembra 2016. godine. I on je bio zlostavljan pre smrti, ali za sada niko od porodice nije optužen za njegovo ubistvo.

Najmlađe dete Krokera, 11-godišnji dečak sa cerebralnom paralizom, smešten je u hraniteljsku porodicu nakon hapšenja oca i maćehe.

Otac je na suđenju priznao da je zlostavljao ćerku, ali je tvrdio kako je to radio po naređenju devojke Kendis i njene majke Kim Vrajt.

Očeva devojka Kendis, koja je takođe zlostavljala devojčicu Foto: Effingham Country Sheriffs Office

Prema rečima istražitelja, Meri je poslednji put bila u školi u godini 2017/18. a njen brat još 2014. kada je ispisan.

Kako je rečeno, u pitanju je porodica sa problematičnom prošlošću.

Svi oni su zadržani u zatvoru bez mogućnosti kaucije i sudi im se za ubistvo devojčice, dok traje istraga i o smrti njenog brata.

VIDEO: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    6. mart 2019 | 11:44

    Pravi americki monstrumi

  • B

    6. mart 2019 | 11:25

    Vidite kako u vecini slucajeva zapravo ne vazi ono "ne sudi o knjizi po koricama" Ovakvima se uvek u licu vidi da su monstrumi.

  • Sara

    6. mart 2019 | 11:15

    Ne zna se ko ima ludju facu od ove porodice ,nesretna djeca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA