Sa 12 godina je postala zavisna od kokaina, svaki dan je pila votku, a sa 13 pobacila: Mučna priča devojčice koja je bila u samom paklu (FOTO)

Sedam godina je trajao horor iz kog se jedva izvukla

  • 1

Lovri Havkins iz Velsa je sa 12 godina svaki dan pila votku, bila je zavisna od kokaina i konzumirala je mefendron i kanabis. Njena rutina tokom sedam meseci, na vrhuncu svoje zavisnosti, sastojala se od ustajanja, uzimanja dve linije kokaina, tuširanja i uzimanja još dve linije.

Do 13. godine ostala je trudna s muškarcem koji je bio dvostruko stariji od nje i koji je znao za njene godine, ali je svejedno započeo seksualni odnos s njom. Imala je manje od 32 kilograma, organi joj se nisu razvijali kako treba i imala je pobačaj. Ali sada 19-godišnja Lovri, nominovana je za nacionalnu nagradu za rad na pomaganju drugim ljudima.

Naime, jednom prilikom dok je pokušavala da kupi alkohol, upoznala je muškarca koji je kasnije bio zatvoren na više od 10 godina zbog zlostavljanja nje i jedne druge devojke. Upoznala je Roberta Daviesa, koji sada ima 37 godina, ispred prodavnice gde se motali, moleći ljude da im kupe alkohol. Pristao je da im kupi piće, ali uz uslov da razmeni telefonski broj s Lovri.

Počeli su da se dopisuju i da se sastaju, a Lovri je priznala kako je kod kuće imala probleme sa ocem, pa joj je prijala pažnja.

VEZA SA PUNO STARIJIM TIPOM

U tom trenutku Lovri nije imala puno konstanti u svom životu, bila je u brojnim domovima širom Velsa. Na Božić 2014. godine bila je kod kuće u poseti ocu. Bez njegovog znanja, iskrala se kako bi se sastala s Robertom i to je bilo prvi put da su spavali zajedno.

- Imala sam osećaj kao da je bilo suđeno i bilo je ispravno - rekla je. Tada je imala 13 godina.

Nakon toga nije puno razgovarao s njom, pa se uznemirila. Posvađali su se, a onda joj je rekao da će se preseliti tamo gde je ona živela. Dva meseca kasnije otkrila je da je trudna.

- Nekako sam shvatila šta se događa, ali sam bila ozbiljno neuhranjena, manje od 32 kilograma, moje telo je i dalje žudelo za drogom - rekla je ona.

Foto: Facebook/ Lowri Hawkins

Kada su je socijalne službe premeštale, policija je došla po nju, ali Lovri je pobegla i kontaktirala Daviesa.

- Prvo što je rekao bilo je "ne spominji moje ime" - ispričala je.

Bilo je to prvi put da je shvatila da nešto nije u redu i da ne bi trebalo da bude s njim. Ljudi su je pitali ko je otac njene bebe, a ona je ćutala. “

- Zahvalna sam sada za to, ali u to vreme nisam bila, svi oko mene su govorili da zbog zdravlja ne mogu da imam bebu - prisetila se ona.

POBAČAJ I PREKID VEZE

Sam postupak pobačaja bio je veoma emocionalan, delom zato što nije želela da kaže svojoj pravoj porodici da je trudna, ali i zbog fizičkih učinaka na njeno nerazvijeno telo. Još uvek je bila u povremenom kontaktu s Daviesom.

Otprilike mesec dana nakon pobačaja prekinula je vezu, a on je molio da joj se vrati. Tek nakon što je na televiziji odgledala jedan dokumentarac o zlostavljanju neke devojčice, odlučila je da prizna svom ko je otac pobačene bebe.

Potom je nazvala službenicu koja joj je bila dodeljena putem programa protiv droga te joj objasnila šta se dogodilo. Lovri je kasnije saznala da je policija sumnjala da je u vezi s njim. Lovri smatra da ju je spasio upravo njen blizak odnos sa službenicom.

OSUĐEN ZA PEDOFILIJU NA 10 GODINA

Lovri je otišla na sud kako bi videla Daviesa koji je osuđen 2015. godine. Izjasnio se krivim za seksualnu aktivnost s decom i osuđen je na 10 godina i osam meseci.

19-godišnja Lovri sada pomaže policiji da obuči nove policajace o tome kako da se nose s devojkama u položaju sličnom njenom. Daleko je napredovala od vremena kada je bila tinejdžerica. Već šest godina čista je od droge i mama je devojčice.

Njeno lice zrači kad govori o svojoj ćerki i kako je njen odnos s njenim rođenim ocem sada odličan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • #

    25. mart 2019 | 20:32

    Zasto mucna prica ? imala je cak i porodicu a radila je takve grozote..cim je imala para za drogu sve je ok..slucaj nije za zaljenje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA