≫ 

Mladić je tvrdio da je on nestali dečak, a onda je DNK analiza otkrila još mračniju istinu (FOTO) (VIDEO)

Policija je zatražila DNA test kako bi se potvrdilo da je reč o nestalom dečaku

  • 1
Timoti je nestao 2011. godine Foto: Facebook/ Timmothy James Pitzen - Little Boy Lost

Rezultati DNA analize pokazali su da dečak kog su u sredu pronašli kako luta u Kentakiju, nije Timoti Pitzen koji je nestao 2011. neposredno pre samoubistva njegove majke.

Da podsetimo, mladić je tvrdio da je on Timoti Picen i da su ga otela dvojica otmičara kojima je uspeo da pobegne i opisao ga kao dva mišićava belca, građe nalik bilderima koji voze "forda SUV" sa tablicama iz Viskonsina.

Policija je zatražila DNA test kako bi se potvrdilo da je reč o nestalom dečaku.

Rezultati su pokazali da osoba koja je tvrdila da je nestali dečak iz Ilinoisa zapravo muškarac i bivši zatvorenik Brajan Majkl Rini (23).

Analizom DNA provedeno je u Dečijoj bolnici Sinsinati da osoba koja je tvrdila da je Timoti zapravo Rini, koji je 7. marta pušten iz zatvora Belmont gde je služio četranaestomesečnu zatvorsku kaznu zbog pljačke i vandalizma.

Tako je nada da je pronađen nestali dečak pala u vodu. Priča da je Timoti možda pronađen odjeknula je kao bomba, ali je policija sve vreme bila oprezna tokom istrage.

Oni su odbijajli da komentarišu slučaj sve dok ne bude gotova analiza DNK, koja je pokazala da se radi o prevari.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs/CNN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robert

    5. april 2019 | 11:40

    Ma nesto mi govori, da ovaj ima veze sa tim nestalim detetom. Dobro otvoriti oci! Odakle njemu informacija o svemu? Mutno. Da nije ubica tog nestalog, ili slicno. Uz cista mira tvrditi ovako nesto, a povezan je sa robijom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA