≫ 

"Igra je završena, nema zavere sa Rusima": Oglasio se Tramp i još jednom kao inspiraciju iskoristio popularnu seriju (FOTO)

Predsednik je očigledno fan planetarno popularne serije

  • 0

Američki predsednik Donald Tramp oglasio se na Tviteru nakon izjave američkog državnog tužioca da istraga specijalnog tužioca nije utvrdila da su predsednik ili članovi njegovog štaba sarađivali sa Rusijom tokom predizborne kampanje 2016. godine.

- Nema zavere. Nema opstrukcije. Za mrzitelje i radikalno leve Demokrate... Igra je završena - napisao je Tramp na Tviteru, koristeći fotografiju u stilu planetarno popularne serije "Igra prestola".

Američki državni tužilac Vilijam Bar izjavio je ranije danas da istraga specijalnog tužioca Roberta Milera nije utvrdila da su američki predsednik Donald Tramp ili članovi njegovog predizbornog štaba sarađivali sa Rusijom tokom predizborne kampanje 2016. godine.

- Istraga nije utvrdila da su se pripadnici Trampovog predizbornog štaba urotili ili koordinisali sa ruskim vlastima u aktivnostima vezanim za izbore - rekao je Bar na konferenciji za novinare, preneo je Rojters.

Da podsetimo, Tramp je do sada više puta koristio seriju kao inspiraciju. Jednom prilikom je repliku iskoristio da bi govorio o zidu na granici SAD sa Meksikom, koji želi da izgradi.

Tada je napisao "Zid dolazi".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA