« Nazad

Užas se nastavlja: Još dve eksplozije u Šri Lanki (FOTO)

Do sada je poginulo 215 ljudi, a povređeno 500 ljudi u crkvama i hotelima

Pročitajte ceo tekst
Komentari (5)
Poređaj komentare:
 • B
  Boban

  Nešto ne vidim osude od strane naših muslimanskih sunarodnika, kao što su na primer osudjuvali slučaj na Novom Zelandu...

 • A
  Anci

  Zao mi je nevinih zrtava a pre svega dece! Uzas! Ali kad procitam izjave politicara "najstrasnije osudili neki dogadjaj..." pa sta im to znaci a posle toga se nista ne ucini u otkrivanju pocinioca i opste bezbednosti. Ne verujem da terorizam i ratovi ne mogu da se suzbiju na minimum, sve vise verujem da nekim silama to i odgovara! Ipak se mora orutje prodavati i isprobavati na "belim misevima"... I sami smo bili beli misevi 1999.

  • I
   Iza kulisa

   @Anci

   Amerika stoji iza svakog počinjenog zla na svetu, sve to oni i cia napujkaju talibane i onda oni krivi, cilj uspeno postignut, a amerika nikada nije kriva

 • N
  Nikolas

  UZAS SE NASTAVLJA I NEVINI STRADAJU!! KAD SE NESTO SETIM NASEG PRAVOSLAVNOG USKRSA 1999 GODINE I NATO CESTITKI IZ VAZDUHA JER ETO NISU MOGLI NI NA USKRS DA NAS POSTEDE NEZNAM STA DA MISLIM!!! SATANISTI UBIJAJU BEZ MILOSTI SIROM SVETA!!!!

 • N
  Nikolas

  DOSLO JE VREME STRASNOG SUDA-SATANISTI SLAVE SATANU A OVA GODINA CE BITI PRESUDNA KO CE POBEDITI -GOSPOD BOG ILI SATANA!!