≫ 

8 fotografija koje svedoče o hororu na aerodromu u Moskvi, u kom je izgoreo 41 putnik (FOTO)

Samo 37 od 78 putnika i članova posade ruskog aviona SJ-100 koji se zapalio na moskovskom aerodromu Šeremetjevo je preživelo, saopštio je ruski Istražni komitet

  • 4

Na društvenim mrežama i pojavili su se snimci i svedočenja očevidaca tragedije na moskovskom aerodromu Šeremetjevu gde je u požaru u avionu poginula 41 osoba.

Foto: Tanjug/AP

Samo 37 od 78 putnika i članova posade ruskog aviona SJ-100 koji se u nedelju zapalio na moskovskom aerodromu Šeremetjevo je preživelo, saopštio je ruski Istražni komitet.

Foto: Tanjug/AP

Na snimcima koje je objavila ruska televizija "Rosija 24" vidi se kako putnici iskaču iz aviona u plamenu niz postavljeni tobogan i teturaju po pisti i travi.

Foto: Tanjug/AP

Dopisnik RT Boris Kuznjecov koji se zadesio na Šeremetjevu u trenutku nesreće objavio je tvit opisujući šta je na pisti video iz svog aviona koji je trebalo da poleti za Helsinki.

Foto: Tanjug/AP

- Sedeli smo blizu aviona koji je potpuno zahvatila vatra. Plamen je bio ogroman. Spasilačke službe borile su se da ugase požar - napisao je on.

Foto: Tanjug/AP

Novinar "Komsomolskaje pravde" Dmitrij Smirnov uz snimak požara na Tviteru je napisao: "Pakao na Šeremetjevu. Suhoj Superdžet 100 na letu od Moskve do Murmanska morao je da se vrati zbog požara. Gori kao baklja dok je evakuacija u punom jeku".

Foto: Tanjug/AP

Kao da fotografije aviona u plamenu nisu dovoljno uznemirujuće, slike aviona nakon požara u potpunosti svedoče kakav se horor u nedelju odrigrao na moskovskom aerodromu.

Foto: Tanjug/AP

Na njima se može videti da je zadnji deo aviona gotovo u potpunosti izgoreo. Ispred zgrade aerodroma su se u trenutnu tragedije nalazila brojna vozila hitne pomoći, ali i policije.

Ako je suditi po ovim fotografijama, vatrogasci su imali izuzetno težak posao da ugase požar koji je izbio u avionu.

Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Zapalio se avion u Moskvi, izvlače tela nastradalih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    6. maj 2019 | 07:50

    Strašno. Saučešće porodicama!

  • Marko

    6. maj 2019 | 08:43

    U nesreci i srece da je dosta putnika spaseno saucesce porodicama.

  • Жељко

    6. maj 2019 | 08:40

    Језиво. Сама помисао да људи живи горе и да не могу да се спасу. Страшно. Искрено саучешће породицама настрадалих и братском руском народу...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA