Srbin brutalno pretukao suprugu bejzbol palicom do smrti, pa sve priznao američkoj novinarki: Uradio sam to iz osvete (VIDEO)

Najstariji sin je video oca kako leži pored mrtvog tela njegove majke i odmah je pozvao policiju

  • 3

Slobodan Miljuš iz Las Vegasa je priznao pred novinarskim kamerama da je ubio svoju suprugu Zvjezdanu Bencun (koju američki mediji nazivaju Dejna Benkin), prenosi fox5vegas.com. On je u intervjuu američkoj novinarki rekao da ju je pretukao do smrti bejzbol palicom u petak uveče i da ne žali zbog svog postupka. Rekao je da je imao dosta razloga zbog kojih se odlučio na ovaj korak.

- Ona je lagala o svom privatnom životu, lagala je o varanju, lagala je o svemu. Ona je uvek radila i radila i nikada nije bila kod kuće, nikada nije bila tu za svoju decu. Ja sam prao sudove, ja sam kuvao - rekao je on.

Međutim, kolega pokojne Dejne, Džeremaja Hamilton veruje da je Zvjezdana samo želela da pobegne od kuće.

- Ponekad je želela da dovede i decu na posao - rekao je on.

Njegovo prijateljstvo sa Zvjezdanom je počelo pre dve godine.

- Da nije bilo nje, nikada ne bih postao agent za automobil. Ona je bila zabavna, naporno je radila i umela je da motiviše ljude - rekao je on.

Dodao je da su se Zvjezdana i njen muž često svađali i da je ona bila u procesu razvoda. Slobodan i Zvjezdana imaju dva sina, dečake od 13 i 6 godina, a njen kolega kaže da je ona svoja decu obožavala.

Najstariji dečak je u petak uveče zatekao oca kako leži pored majčinog beživotnog tela. Odmah je istrčao iz kuće i pozvao policiju. Slobodan kaže da bi voleo da njegov sin nije video tu scenu. Istkao je da će svoju decu uvek voleti.

Međutim, kada je novinarka koja je razgovarala sa njim konstatovala da će dete odrasti bez majke, on je dodao da će odrasti i bez oca takođe.

Šokirao je sve kada je izjavio da je svoju ženu ubio iz osvete.

- Da moj tast nije gurao svoj nos tamo gde ne treba, ovo se nikada ne bi desilo. Ovo nije osveta njenoj porodici, već njenom ocu - rekao je on.

Otac ubijene žene je dobio starateljstvo nad svojim unucima, posle ovog stravičnog zločina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Balkanski spijun

    22. maj 2019 | 16:16

    Dobice 5 dozivotnih apelacioni ce da skine 2 i to je opet isto

  • nevada

    22. maj 2019 | 22:48

    ovo je okrutno ubistvo prvog stepena znači smrtna kazna u nevadi. u srbiji bi bilo 12 godina jer bi bila povreda sa smrtnim ishodom. i izašao bi posle 5.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA