≫ 

Nastavlja se potraga za nestalom Medlin Meken: Policija do sada potrošila više od 12 miliona evra, a od devojčice ni traga ni glasa 12 godina

Tokom prethodnih godina spekulisalo se o velikom broju teorija, ali do danas nije utvrđeno šta se tačno desilo sa Medlin

  • 3

Ministarstvo unutrašnjih poslova Velike Britanije odobrilo je policiji još novčanih sredstava za istragu o nestanku devojčice Medlin Meken. To znači da potraga za Medlin trajati još godinu dana, tvrde izvori, a prenosi Dejli Mejl.

Detektivi su tražili još novca kako bi nastavili potragu za nestalom devojčicom.

Više od 12,4 miliona evra je utrošeno u potrazi za Medlin, koja je nestala 3.maja 2007. godine iz apartmana u Portugalu.

Tada je sa porodicom otputovala na odmor, a onda joj se jedne večeri gubi svaki trag. Rodilelji su sa prijateljima večerali u obližnjem restoranu, a decu su ostavili u apartmanu.

Tokom prethodnih godina spekulisalo se o velikom broju teorija, ali do danas nije utvrđeno šta se tačno desilo sa Medlin.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    5. jun 2019 | 16:58

    Koliko retardiran možeš da budeš da ostaviš decu samu u apartmanu Ili bilo gde

  • Viki

    5. jun 2019 | 17:05

    Milioni dece nestaju svake godine i sta je sa njima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA