Građani Sočija uznemireni: Na mestu saobraćajke videli kriminalca koji je preminuo pre pet godina?

Građani tvrde da su videli pokojnog Sergeja Capka i povodom toga su se obratili tužilaštvu sa zahtevom da se ispita ovaj slučaj.

  • 3

Na društvenim mrežama postavljen je video snimak jedne od nesreća koje su se dogodile u Sočiju. Na snimku sa scene, uznemireni građani videli su čoveka koji neodovljivo podseća na mrtvog člana bande Kušev, Sergeja Capka. Građani su se povodom toga obratili tužilaštvu sa zahtevom da se ispita ovaj slučaj.

U žalbenom pismu koje su napisali tužiocu grada Sočija Igoru Griaznovu, tražili se da nadležni organi identifikuju osobu koju su kamere snimile na mestu nesreće, jer je većina stanovnika ovog grada, kao i oni koji su poznavali Capka, tvrde da je to on.

Prema pisanju ruskih medija, Sergej Capko je preminuo u pritvoru 2014. godine, dok je čekao izricanje kazne za nedela koja je počinio. Njegovo telo, bez znakova koji ukazuju na nasilnu smrt, pronađeno je jednog jutra zatvorskoj bolnici, gde je vođa organizovane kriminalne grupe Kuščev boravio zbog prethodno lošeg zdravstvenog stanja.

Obdukcijom je otkriveno da je Capko umro usled tromba koji je začepio plućnu arteriju. Identifikaciji je prisustvovao jedan od članova njegove porodice porodice, a identitet preminulog potvrđen je i ispitivanjem otisaka prstiju.

Prema zvaničnoj verziji, Sergej Capko je kremiran, a lokacija njegovog groba nije poznata javnosti.

(Telegraf.rs/Sochi24)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA