Policajac se predozirao heroinom na dužnosti: Prvo mu spasli život, a onda i uručili otkaz

Pronašli ga za volanom pod dejstvom teških opijata

  • 2
Matthew D. Ellery Foto: Somerset County Prosecutor's Office

Metju D. Ilri (29), policajac iz Nju Džersija koji se predozirao heroinom u aprilu za vreme dužnosti, ostao je bez posla, saopštile su tamošnje vlasti.

Njega su tada pronašli u stanju pod dejstvima teškog opijata za volanom svog automobila i protiv njega je momentalno pokrenut postupak.

Ilri je položio zakletvu kao policajac u policijskoj upravi Frenklin u avgustu 2016. godine, istakao je poručnik portparol policijske stanice Filip Rizo. Kasnjie je dobio službu u patrolnoj policiji.

Nakon što su preko radio signala primetili da se čudno ponaša i nije uspeo da adekvatno odgovori na pitanje nadređenih, jedan od policajaca ga je potražio na lokaciji gde se u tom trenutku nalazio. Pronašao ga je u bunilu u automobilu koji je bio parkiran na lokalnom putu.

Policijski oficir, koji je takođe i medicinski tehničar, utvrdio je da Ilri predoziran heroinom i dao mu je dve doze Naloksona, leka koji se obično daje pacijentima u takvim slučajeviima.

Ilri je u petak priznao krivicu za posedovanje heroina i vožnju u opijenom stanju.

Kao deo sporazuma o priznanju krivice, Ilri je dobio otkaz, a oduzeta mu je i vozačka dozvola na sedam meseci.

(Telegraf.rs/NBC news)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA