"Vodio me svuda, silovali su me on i njegovi prijatelji": Žrtva pedofila pokazala slike kao dokaz

Ona je jedna od mnogih žrtava koje su optužile milijardera za silovanje dok su bile maloletne

  • 4
Virginia Roberts, Jeffrey Epstein Foto: U.S. District Court Southern District of Florida, Tanjug/AP

Milijarder pedofil Džefri Epstajn putovao je svetom sa jednom od svojim maloletnih seksualnih robinja godinama pre nego što je uhapšen. Na tim putovanjima pravio je i fotografije svoje robinje, silovao je i to isto dozvoljavao svojim prijateljima da joj rade, rečeno je na suđenju.

Žrtva Virdžinija Roberts, pokazala je te fotografije kao dokaz Epstajnovog bolesnog ponašanja u tužbi protiv SAD, piše Dejli mejl.

Na jednoj se nalazi na trajektu u Njujorku, dok na drugima jaše konja i pozira ispred muzeja. Roberts tvrdi kako je te fotografije napravio lično Epstajn, kada ju je vodio u Novi Meksiko za vikend, gde je sve vreme silovao i dozvoljavao je svojim prijateljima da joj to isto rade.

Virginia Roberts Foto: U.S. District Court Southern District of Florida

- Na prvoj fotografiji imala sam 15 ili 16 godina. Vidite kako sam izgledala mlado - rekla je Roberts, tvrdeći da je Epstajn tada silovao u svojoj vili na Menhetnu.

Dodala je kako su je nekoliko narednih nedelja Epstajn i njegov prijatelj Džislaine Maksvel terali da radi sve što žele, uključujići seks i korišćene seksualnih igračaka.

Kako je rekla, učili su je da bude "sve ono što muškarac želi".

Druge fotografije napravljene su u Novom Meksiku, gde je Epstajn vodio i silovao više puta, tvrdi ona.

Roberts i još jedna maloletna žrtva tuže vladu zbog sporazuma o priznanju krivice koji su ponudili Epstajnu, kao i zbog toga što tužiocima i drugim žrtvama nisu pružili konkretne informacije o seksualnom prestupniku.

Virginia Roberts Foto: U.S. District Court Southern District of Florida

U svojoj tužbi navela je kako je Epstajn vodio svuda po svetu, gde su je silovali muškarci tri puta stariji od nje.

- Epstajn zna mnoge moćne ljude, da sam ga napustila, mogao je da me ubije ili otme, znala sam da je bio sposoban za to, ukoliko ga ne poslušam. Dao mi je do znanja da poznaje mnoge ljude na visokim položajima. Govoreći o sebi, rekao je da "može da se izvuče". Bila sam jako uplašena, pogotovo kao tinejdžerka - napisala je ona u tužbi.

Navela je kako nije bila jedina devojka koja se plašila njega.

- Dok sam bila sa njim, imao je seks sa maloletnicama svakog dana. Aktivnosti su bile tako očigledne i hrabre da je svako, ko je provodio neko vreme u jednoj od Epstajnovih rezidencija, bio svestan onoga što se događa - zaključila je u tužbi.

Virginia Roberts Foto: U.S. District Court Southern District of Florida

Da podsetimo, Džefri Epstajn (66), milijarder i osuđivani seksualni prestupnik, uhapšen je u Njujorku po federalnoj optužnici za trgovinu maloletnicima.

Milijarder je pritvoren zbog dela počinjenih 2002. i 2005. godine, a uhapšen je na njujorškom aerodromu kada se vraćao iz Pariza.

Epstajn je već osuđen zbog seksualnog zlostavljanja maloletnih osoba, a sa sudom je sklopio dogovor o priznanju krivice i umesto zaprećene doživotne kazne zatvora, kažnjen je sa 13 meseci zatvora, zatim da isplati novac svojim žrtvama i da uđe u registar seksualnih napasnika.

Jeffrey Epstein Foto: Tanjug/AP

Epstajn se sumnjiči da je maloletnim osobama platio za masažu, posle čega ih je seksualno iskorišćavao.

Neke milijarderove žrtve bile su mlađe od 14 godina, a nedozvoljene radnje događale su se u njegovim kućama u Njujorku i na Floridi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    24. jul 2019 | 19:39

    BOGATI PEDOGILI SE NEIZLAZU OPASNOSTI HAPSENJA U AMERICI ILI EVROPI VEC SU TO RADILI NA FILIPINIMA I NA TAJLANDU -U BANKOKU GDE IH IMA NA HILJADE I GDE JE POLICIJA SVE GLEDALA KROZ PRSTE I SVE JE BILO U SASTAVU TURISTICKE PONUDE!!! TO JE SVE HOROR KOJI SE ZATASKAVA JER SE RADI O SVETSKOJ ELITI!!

  • Zakasnela

    24. jul 2019 | 19:58

    Ona da nije htela ne bi putovala svugde sa njim, ovo je sadasamo farsa zbog ko zna kog razloga

  • Jeretik

    24. jul 2019 | 22:31

    Vidimo osmeh a ne suze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA